Annabelle Flower Webcam

Annabelle hortensia

Hagesentre selger ofte kort (18 "), grønn trådgjerde for foring av blomsterbed. Skjær disse i lengder som vil omringe basen til Annabelle . Så når Annabelle blader ut, er ledningen helt skjult. Alle som dyrker denne vakre hortensia er klar over en veldig viktig utfordring.

Blomster på Annabelle er så store at de har en tendens til å bøye seg til bakken etter et regn. Dette kan bli et så alvorlig problem at hele busken er flatet. Her er noen triks man kan bruke med alle store blomstrende arborescens for å redusere og til og med eliminere problemet. Anbefalte følgesvenner inkluderer små trær som Dogwoods som tilbyr ettermiddagsskygge til Annabelle hortensiaer. Lav årlige eller flerårige planter som foretrekker delvis skygge, kan også plantes med disse enkle å vokse hortensiaer.

Utforsk sørlig levende

Å bli et medvirkende medlem av Gardenia er enkelt og kan gjøres på bare noen få minutter. Hvis du gir oss navnet ditt, e -postadressen og betalingen av et beskjedent $ 25 årlig medlemsavgift, vil du bli et fullstendig medlem, slik at du kan designe og spare opptil 25 av ideene dine. Perfekt for busk eller blandede grenser, fantastisk plantet som en blomstrende hekk, utmerket bakteppe for dine favoritt stauder.

Annabelle Flower Adult Chat
   Vokser

I hagen er hortensiaer en allsidig gjeng – nyhetsbug.info

I hagen er hortensiaer en allsidig gjeng.

Klikk her – gratis voksenprat

Annabelle Flower Glatt hortensia -kultivar som har

Vokser opp til fem meter i høyden og presenterer en blendende visning av store snødekte hvite blomster, Annabelle hortensia regnes som en haugbusk på grunn av den ekspansive spredningen ved toppvekst. ‘Annabelle’ er en glatt hortensia -kultivar som har mye større blomster enn arten. Det er en løvbusk med en avrundet vane som vanligvis vokser 3-5 ‘høy.