Anonym Amazonian Webcam

De anonyme menneskene

Mens du er i midten av å få hjelp og håndtere fornektelsen, vil en film som denne hjelpe dem å vite at de ikke er alene, og at utvinning er mulig. Men det er ikke bundet av de gamle misoppfatningene av et stipendiat. Jeg trenger å legge til at det ikke er noe galt med 12 trinns stipend. Og denne filmen av Greg Williams er den beste jeg så på lenge. Jeg leste reglene, "Les før innlegg" -innlegget og serviceinnlegget, og jeg kunne egentlig ikke finne noe om dette emnet. Jeg fant et gammelt innlegg fra 2022 om å holde adresse skjult, som ikke er mitt spesifikke problem.

En interessant lesning.

“Inside the Whale: Et intervju med en Anonym Amazonian.” https: // t.CO/AJVfcyitqj

— D.O (@docolumide) 26. desember 2022

"Bekymringer for hackere og databeskyttelse … kan være en god grunn" også, sa han. Kontoen merket senere flere selskaper til innlegget, og tilsynelatende la dem varsel om at de også snart kan være målrettet. Trusselen, som senere ble gjentatt på andre anonyme tilknyttede Twitter-kontoer, inkluderte et bilde med logoene til rundt 40 selskaper, inkludert husnavn som Burger King, Subway og General Mills. Noen av de målrettede selskapene sa at de allerede hadde kunngjort slike avgjørelser offentlig.

Forsettlig eller «tåke av krig?»

I slutten av 2022 dukket Qanon Conspiracy Theory først opp på 4chan, og tilhengere brukte lignende terminologi og merkevarebygging som anonym. Som svar advarte anti-Trump-medlemmer av Anonymous om at Qanon stjal kollektivets merkevarebygging og lovet å motsette seg teorien. I august 2022 lanserte Anons et angrep mot Bart i San Francisco, som de kalte #OPBART. Angrepet, som ble gjort som svar på drapet på Charles Hill en måned før, resulterte i at kundenes personlige informasjon lekket på gruppens nettsted.

Anonym Amazonian av den første kvinnelige superhelten

På den radikale, populære skaperen av den første Kvinnelig superhelt – Litterært knutepunkt

På den radikale, populære skaperen av den første Kvinnelig superhelt.

Anonym Amazonian hjelp og håndtering

Klikk her – gratis voksenprat