Anthony Vargas Webcam

Anthony Vargas er omtrent

Anthony Vargas Wiki, alder, høyde, familie, sønn, nettoverdi

Vargas ble utnevnt til Omaha Public Schools Board i 2022, etter at et styremedlem ble fratredet. Anthony Vargas er en amerikansk pedagog og politiker som tjener som medlem av Nebraska -lovgivningen. Vargas representerer det syvende distriktet, som dekker hele Omaha sentrum og mye av det sørøstlige Omaha. Anthony er glad i å synge, danse, spille, reise og spille gitar. Han er 5 ′ 7 ″ høy og vekten er omtrent 72 kg. "LSUs Nikki Caldwell gjør det offisielt med mangeårige forlovede Justin Fargas".

  • Anthony er en amerikansk sosial Media Influencer og YouTube -stjerne.
  • 7. november 2022 ble Anthony med i samfunnet sammen med kjæresten Bella for å lage kanalen A & B -ting.
  • I 2008 opptrådte Fargas i den britiske boksefilmen Sucker Punch.
Anthony Vargas dans, skuespill, reiser og spiller

Anthony Vargas er en amerikansk sosial Media Influencer og YouTube -stjerne. Influencer og YouTube-personlighet som ble berømt som halvparten av paret Channel A&B ting. Han og kjæresten Bellacurated en rekke innhold fra utfordringer og pranks til livsstilsvlogger. Anthony begynte hans sosiale medier Journey on a Music Video-app kalt Tiktok ved å laste opp hans fantastiske dans, pranks, leppesynkronisering og sangvideoer.

Anthony Vargas han ble født til sin

Anthony Vargas Bio

Han reiste seg til berømmelse på plattformen på kort tid, da de fantastiske videoene hans ble virale og akkumulerte millioner av følgere. Anthonys juks -prankvideoer har satt opp mer enn en halv million visninger kombinert. Han har også en populær Instagram -konto som heter IManthonyVargas der han legger ut flere bilder med familien. Anthony og Bella (hans eks-kjæreste) bidro til A & B Things Channel. Hans jukseprankvideoer har satt opp mer enn en halv million visninger kombinert. Han har også en populær Instagram, ImanthonyVargas, og har lagt ut flere bilder med familien på den.

Anthony Vargas Music Video -app som heter

Anthony Vargas hans juks

Han er en amerikansk influencker og YouTube -stjerne som har samlet en estimert nettoverdi på $ 1.275.892. Han ble født til foreldrene sine 16. mars 2000 i USA. Anthony er amerikansk av nasjonalitet og hans stjernetegn er Fiskene. Imidlertid er det ikke kjent noe mye om hans paenter og søsken. Han la ut en Tiktok -duettvideo medyshon Lawrenceon 22. oktober 2022.