Anya Petrova Webcam

Anya petrova en eks-russisk spion

Candace Parker giftet seg og forventet baby med Anna Petrakova

Candace har en datter Lailaa, 12, med sin eksmann. (Chris Chew/UPI/Shutterstock) Mange stjerner sendte Candace og Anya deres gratulasjoner i kommentar, inkludert Vanessa Bryant.“Gratulerer med jubileum!!! Candace var en venn av Vanessas avdøde huskobe Bryant, og hun delte et søtt bilde av seg selv som lekte med NBA-ikonets nå-fem år gamle datter Biankain oktober 2022.

Anya Petrova 😎#InfromTheCold bilde.Twitter.com/ifwpnru4qm

— Júlia S (@Sjuliamessias) 3. april 2022

Anya Petrova Forventer baby med Anna

De hadde også en stille investor ved navn Gideon, og Rose hadde samlet inn bevis mot henne. Under oppdraget fortalte Rose Chauncey at hun hadde låst ned Gideon. Men da CIA -agentene ankom stedet, utløste Rose en bombe og drepte dem. Da Chauncey konfronterte Rose, opptrådte hun skandaløst, som om noen hadde kapret tankene hennes, og dermed ble han tvunget til å skyte Rose for å stoppe henne.

Anya Petrova leder politiker for å destabilisere hans

Virkelighet: Russisk uten aksent

Når Svetlana innser at Jenny faktisk er Anya, kidnapper hun Becca, og vet at den tidligere russiske agenten vil komme og lete etter henne. Imidlertid vet Jennys gamle behandler også at den bekymrede moren først vil konfrontere Felipe, og tenker at han har kidnappet Young Becca. Etter å ha blitt fremstilt som den største antagonisten med planer om å myrde statsministeren, viser Felipe Calero seg å være bare en annen bonde i Svetlanas langvarige plot. Den spanske tycoon, som eier en rekke virksomheter og eiendommer, har politiske ambisjoner. Han bruker drapet på broren for å samle støtte for sin høyreorienterte agenda og planlegger å drepe statens lederpolitiker for å destabilisere sine politiske motstandere. Etter at hun tok med seg et WNBA -mesterskap til hjembyen Chicago forrige sesong, kunngjorde Parker tirsdag at kona Anna Petrakova er gravid med sitt første barn.

Anya Petrova Chris Chew
  • Netflix’s Spionage Thriller-serie, In From the Cold, følger en eks-russisk spion, Anya Petrova, Bor i Amerika under en ny identitet, Jenny Franklin, siden 1994.
  • Like etter blir Jenny Franklin, nettopp kommet til Madrid for datteren Beccas kunstløpskonkurranse, kidnappet.
  • Jenny, Chauncey, og deres teknologiske-veiviser, Chris, fordyper seg til å koble de tilfeldige forekomstene av vold, som CIA-agenten er overbevist fører til en større konspirasjon.
  • Han bruker drapet på broren for å samle støtte for sin høyreorienterte agenda og planlegger å drepe statens lederpolitiker for å destabilisere sine politiske motstandere.