Apple Watts Webkamera

Apple Watts til vår

Apple Watts

Faktisk er hennes fødselsnavn Jontelle Lafaye Watts og kallenavnet hennes er Apple Watts. På samme måte tilhører hun afro-amerikansk etnisitet og har amerikansk nasjonalitet. Dessverre er det ingen informasjon om hennes familiebakgrunn og tidlige liv. Apple Watts har blitt en av de mer nyhetsverdige, dynamiske karakterene i nyere LHHH -historien.

Apple Watts fet og

JustRichestnateverlig var Watts tidligere i et seriøst forhold til Ty Turtle, en basketballspiller for Juan Aldama Aguamleleros. Så mange fans og vellykkere av Apple antar at Ty er hennes barns far. For ikke å nevne, Watts er en varm og sexy dame med en attraktiv kroppsfigur. Apples høyde er 5 fot 5 tommer (1.65m) og veier rundt 60 kg . På samme måte er kroppsmålingene hennes 34a inches som gir henne en perfekt timeglass kroppsfigur.

Apple Watts -stjernen Apple Watts innlagt på sykehus

Apple Watts

Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til våre oppdaterte vilkår for service og personvernregler. Per nå er den dristige og sexy modellen, Apple Watts er mor til 3 barn. Barna hennes er Richard Watts, Kali Watts og Miyaki Watts . Hun har imidlertid ikke avslørt identiteten til faren til barna hennes. Instagramin -tillegg, hun ble født under fødselen, Tyren. Videre ble Watts uteksaminert fra universitetet i Nevada, Las Vegas med en grad i strafferett.

‘Love & Hip-Hop: Hollywood’ Star Apple Watts Innlagt i alvorlig ulykke, svarer ikke – frist

‘Love & Hip-Hop: Hollywood’ Star Apple Watts innlagt på sykehus I alvorlig ulykke, svarer ikke.

Apple Watts Star Apple

Apple Watts basketballspiller for Juan Aldama

Klikk her – gratis voksenprat