Applewhite Uk Webcam

Applewhite UK stenger også med Ashlynn Ella

eple hvit

Han forlot militæret i 1956 og meldte seg inn på University of Colorado, hvor han fikk en mastergrad i musikk og fokuserte på musikkteater. Marshall Herff Applewhite Jr. ble født i Spur, Texas, 17. mai 1931, til Marshall Herff Applewhite Sr. (1901–1971) og kona Louise (Née Winfield; 1901–1988). Sønnen til en presbyteriansk minister, Applewhite ble veldig religiøs som barn. Hennes beste venn er Briar Beauty, og hun er også nær med Ashlynn Ella og Blondie Lockes. Hun håpet at ved å bli bedre kjent med henne, kunne hun ombestemme seg om skjebnen sin.

Applewhite UK Thomas i Houston

Agricultural UAVS markedsstørrelse 2022 Etterspørsel, Global trend, nyheter, forretningsvekst, topp nøkkelaktører Airelectronic, Challenger, Quaternium Technologies, Zala Aero, Mav Tech, etc – The Daglig Vale – De Daglig Vale

Agricultural UAVS markedsstørrelse 2022 Etterspørsel, Global trend, nyheter, forretningsvekst, topp nøkkelaktører Airelectronic, Challenger, Quaternium Technologies, Zala Aero, Mav Tech, etc – The Daglig Vale.

Klikk her – gratis voksenprat

Applewhite UK begynte å reise rundt

Som en ung mann deltok Applewhite på flere universiteter og tjenestegjorde i USAs hær. Han forfulgte opprinnelig en karriere innen utdanning til han trakk seg fra University of St. Thomas i Houston, Texas, i 1970, med henvisning til emosjonell uro. I 1972 utviklet Applewhite et nært vennskap med Bonnie Nettles, en sykepleier; Sammen diskuterte de mystikk på lang tid og konkluderte med at de ble kalt som guddommelige budbringere. De drev en bokhandel og undervisningssenter for en kort stund og begynte deretter å reise rundt i U.S. i 1973 for å spre synspunkter.

Applewhite UK informerte dem om at dette

Apple butikk

Ved en anledning i Texas, fortalte de deres etterfølgere av et kommende besøk fra utenomjordiske og instruerte dem om å vente utenfor hele natten, på hvilket tidspunkt informerte de dem om at dette bare hadde vært en test. Lalich ser på dette som en måte at de økte studentenes hengivenhet, og sørget for at deres engasjement ble uavhengig av hva de så på. Medlemmene ble desperat etter Applewhites godkjenning, som han pleide å kontrollere dem. Applewhite og Nettles fryktet at de ville bli myrdet og underviste deres etterfølgere at deres dødsfall vil være lik de av de to vitnene i Åpenbaringsboken.

Applewhite UK fokuserte på musikkteater
  • Apples skjebne var opprinnelig å føre til ekteskapet hennes med å våge sjarmerende, selv om de bare så hverandre som venner i mellomtiden.
  • Applewhite og Nettles forklarte senere deres etterfølgere at førstnevnte behandling av pressen var en form for attentat og hadde oppfylt profetien deres.
  • Han fikk en bachelorgrad i filosofi i 1952 og deretter påmeldt på Union Presbyterian Seminary for å studere teologi, i håp om å bli minister.
  • Dette temaet dukket opp i 1988, muligens som svar på de luride fremmede bortføringshistoriene som spredte seg på den tiden.