April Almon Webcam

April Almon i 19. april 1995

Bare et øyeblikk

Hun gikk på lokale skoler og mottok sin MBA fra Southern Connecticut State University.

April Almon av sentrum av Oklahoma City når
  • Han vil at andre redningsarbeidere og sjefene deres skal ta hensyn til deres mentale helse.
  • Bildet ble publisert dagen etter, og til slutt dukket opp på forsidene rundt om i verden, og ble et av de mest ikoniske bildene av bombingen og vinner Pulitzer -prisen.
  • I dette 19. april 1995 står File Photo, redningsarbeidere foran Alfred P. Murrah føderale bygning etter en eksplosjon i sentrum av Oklahoma By.
  • Brannmannen som ømt vugget en babyjente som ble drept i Oklahoma City -bombingen, avslutter sin plikturné.
  • Alle bårene og ambulansene var fulle, og da felt ventet på at arbeidere skulle legge et teppe på bakken for babyen, tenkte han på den lille jentas familie.

I denne søndagen 23. april, 1995 Filfoto, Er almon av Oklahoma City, clutches en bamse mens hun blir møtt av president Bill Clinton i Oklahoma City, Okla., Etter en bønnetjeneste for ofrene for onsdagens dødelige bilbomangrep i sentrum av Oklahoma City. Almons 1 år gamle datter, Baylee, ble drept i angrepet. I 2022 erklærte to offiserer seg skyldige; De to andre ble dømt under rettssak i 2022.

April Almon ventet på

Bidenadministrasjon flyr i babyformel herer hvorfor mangelen skjedde

Oklahoma City -bombingen står som den verste handlingen med innenlandsk terror i amerikansk historie. I stortingsvalget i november 2022 ble Capone som sittende utfordret av republikaneren Joseph Maturo, JR., den tidligere ordføreren. Denne slanke marginen tvang en automatisk beretning, slik det hadde skjedd i valget i 2007, men han opprettholdt sin seier. Han gjeninnførte umiddelbart Gallo, som hindret politiets kommisjonsmedlemmer fra politiets hovedkvarter og parkeringsplassen. De passerte snart en politikk som krevde ham for å gi dem tilgang. Fields var på en brannstasjon 17 kvartaler nord for sentrum Oklahoma City Når en bombe ødela Alfred P. Murrah Federal Building 19. april 1995.

April Almon ikoniske bilder

Robert c. Austin Obituaries Timesargus.com – Barre Montpelier Times Argus

Robert c. Austin Obituaries Timesargus.com.

April Almon -arbeidere og

Klikk her – gratis voksenprat