April Gloria Webcam

April Gloria fordi hun

April Gloria

Det meste av det jeg lager i dag er cosplay -kostymer, men jeg elsker også å tegne, male og eksperimentere med transformativ sminkeutseende.

April Gloria -karakterer og
  • Stjernetegnet hennes er Jomfruen, hun elsker å lage cosplayere av kvinnelige karakterer og dele arbeidet sitt på Instagram -kontoen sin…
  • Hun ble født 1. september 1987 i New Jersey og senere flyttet hun til Kansas.
  • Ved å støtte skaperne du elsker på Patreon, blir du en aktiv deltaker I deres kreative prosess.
  • Jeg har gjort det helt siden jeg hentet min første fargestift.
April Gloria Virgo, hun elsker å gjøre det

April Gloria er en cosplayer, youtuber og makeupartist, hun har også blitt berømt fordi hun ser ut som Taylor Swift. Hun ble født 1. september 1987 i New Jersey og senere flyttet hun til Kansas. Stjernetegnet hennes er Jomfruen, hun elsker å lage cosplayere av kvinnelige karakterer og dele arbeidet sitt på Instagram -kontoen sin… Ved å støtte skaperne du elsker på Patreon, blir du en aktiv deltaker I deres kreative prosess. Som medlem mottar du eksklusivt innhold, samfunnstilgang, oppdateringer bak kulissene og stoltheten til å gi drivstoffarbeid som betyr noe for deg. Jeg har gjort det helt siden jeg hentet min første fargestift.