April Oneil Webcam

April O’Neil skuespillerinne

Et samleobjett pakket inn med sin actionfigur for filmen innebærer at hun hadde blitt en mester i Katana. Selve figuren inkluderer en katana, tonfa og to skulderpansrede pads; Dette antrekket ble replikert for filmen. I filmens alternative avslutning foreslår Casey ekteskap med april, og hun godtar.

  • Under angrepet blir april slått bevisstløs mens han prøver å bekjempe dem med vesken.
  • Hun hjalp til.
  • Hennes viktigste bidrag til skilpaddene var hennes tilgang til forskning via Channel 6 -datamaskiner; Ved å bruke denne informasjonen kunne hun varsle skilpaddene om problemer og mulige saksleder.
  • April ble vanligvis funnet iført en særegen gul jumpsuit med hvite støvler.
  • Det er også et aprilfigur basert på hennes utseende i 2007 film, iført det gule ninja -antrekket.

Spørsmål om virkelighet og moral var for mye for april; Hun tok farvel med Shadow og Casey og reiste til Alaska for å være alene med tankene sine. Selv om turen hjalp April med å takle demonene hennes og førte til hennes eventuelle retur til New York, forble familiehistorien hennes uutforsket. April ble uttrykt av Sarah Michelle Gellar i 2007 CGI -filmen TMNT. Etter kontinuiteten fra de forrige filmene så det ut til at hun og Casey Jones var engasjert i en virkelig nær romantikk, bodde sammen i Caseys leilighet og jobbet for et fraktfirma.

April Oneil til New York, hennes familie

Tegneseriefigurer

April Oneil aldri åpner noe relatert til hennes venner og familie, men hvis hun gjør det, vil vi gi deg beskjed. I følge noen online kilder og intervjuer, April Oneil er en skuespiller og flimstjerne, for å tilfredsstille kundene sine jobber hun alltid på kroppsformen og holder kroppen hennes i form og sunn. April Oneil Last opp videoen hennes på Instagram og andre sosiale medier som fansiden og private sider, slik at du kan se henne gjøre kroppsvedlikeholdet hennes og se på hvilken trening April Oneil gjør. Det ble rapportert at det var en filmet, men ubrukt scene for en kamp mellom april, Vernon Fenwick, Karai og foten i sentrum av Manhattan som ble kuttet fra den ferdige filmen. Will Arnett, som spilte Vernon, sa at karakteren hans "kommer ut akkurat i riktig øyeblikk treffer Karai med gurney og slår henne litt av balansen. Så avslutter april henne av."April O’Neil er blitt endret til en gatevis tenåringsjente i 2022 -tegneserien, Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles.

Hun blir uttrykt av Kat Graham, og er nå afroamerikansk i etnisitet. Denne versjonen av April utfører også en rekke rare jobber rundt i New York mens du hjelper skilpaddene på noen måte hun kan. April avslørte sin alder i sesong 3 -episoden "Leather Head – Terror of the Swamp". I Florida på ferie fant hun og skilpaddene en vannmasse forurenset med en mutagen som fikk mutanter til å føle seg ungdommelig, mens de fysisk avgir mennesker i fire år gamle versjoner av seg selv. Hun er veldig komfortabel rundt skilpaddene enn sine jevnaldrende jevnaldrende. Hun ble født 28. november i 1995 til psykolog Kirby O «Neil.

April Oneil York City hvis skyldige forsvant

Hotteste bilder av Lovina Yavari

Hun var en TV -reporter som jobbet for Channel 3 News under Charles "Chuck" Pennington, og gjorde en etterforskningsserie om mystiske tyverier i New York City, hvis skyldige forsvant sporløst uten spor. En natt mens hun forlater jobben, blir hun innkvartert av Teenage Thieves in League med fotklanen, men skilpaddene vises og redder henne under dekselet til mørket. I kjølvannet oppdager April Raphaels tapte Sai; Raphael følger henne snart for å hente våpenet og redder henne igjen når hun blir angrepet av en gruppe fot ninja i t -banen. Under angrepet blir april slått bevisstløs mens han prøver å bekjempe dem med vesken.

April Oneil så, for å tilfredsstille kundene sine

NECAs neste Universal Monsters X TMNT -utgivelse er April O’Neil som bruden til Frankenstein – All Hallows Geek

NECAs neste Universal Monsters X TMNT -utgivelse er April O’Neil som bruden til Frankenstein.

April enil april kan vanligvis være

Klikk her – gratis voksenprat