April Summer Webcam

April sommer

Jaden Smith skiller seg ut fra mengden i beskåret svart jakke og fargerike stripete bukser på natt ute i London . Grand Duke George av Russland og kona Victoria kunngjør at de forventer sitt første barn sammen åtte måneder etter deres glitrende St Petersburg -bryllup . Da Faruk ble varetektsfengslet for å ha brutt betingelsene for kausjonen hans ved å legge ut om Frøken Summers På sosiale medier mønstret hun motet til å vende tilbake til England. Hun sa imidlertid at oppførselen hans ble stadig mer besatt, og han organiserte den falske skuddet. Faruk introduserte Frøken Summers til verdifulle bransjekontakter, og hun inviterte ham til å hjelpe til med filmingen og stylingen av fotoseansen hennes. I løpet av de kommende månedene begynte paret å delta på showbiz -arrangementer sammen.

April sommer inviterte ham til å hjelpe til med

"Det er et følsomt emne og var vanskelig for meg å endelig snakke ut. Jeg er glad jeg endelig har snakket ut og kan hjelpe og advare andre unge modeller som starter i denne bransjen."Nadia Foster ofte kjent som April Summers, er en engelsk glamourmodell. Hun var Playboy Playmate Centrefold for den franske Golden Edition desember 2022 Månedens Playmate og har omtalt på 30 andre omslag av Playboy -utgaver, inkludert Brasil, Spania og USA.

April Summers Fans så også på:

Hun steg også til popularitet i Argentina på grunn av sin beundring for fotballspilleren Mauro Icardi. Villedet av hennes sexy og søte Instagram -tilstedeværelse, april er faktisk veldig vanskelig med menn og hadde bare ett forhold som varte i 2 måneder. April begynte å legge ut på Lower Duck Ponds forum i begynnelsen av juni 2022. Sommeren er kjent for sine dumpsterdykkingeventyr, driver yoga i parken og berømmer miljøaktivisme rundt i byen. Hun er veldig lidenskapelig om sitt grønne fotavtrykk og irriterer stadig andre å være mer bevisste på miljøspørsmål. April Summers er vår favoritt britiske modell av mange grunner, men en av dem er det faktum at hun stadig tar sexy bilder og deler dem med oss ​​og leserne våre.

  • Arbeidet med den engelske modellen finner du i mange bemerkelsesverdige magasiner som GQ, GQ Mexico og FHM.
  • Frøken Summers kom i kontakt med fotografen og stylisten som også hadde trodd at det var ekte, og det dukket opp at Faruk hadde mestret den falske skuddet i et forsøk på å se henne.
  • I Finland og Sverige er ikke årstidene i det hele tatt basert på kalenderen i det hele tatt, men på temperaturer.
  • En playboy-modell har snakket om sin skrekk etter at hun var et offer for «hevnporno» av en selvutformet PR-leder som filmet henne som engasjerte seg i en sexhandling med et kamera skjult i klokken.
  • Den 14 år gamle April Summers Gikk gjennom forskjellige faser, inkludert å lytte til hardcore -band, suge og gjøre skateboardtriks og røyke mødrene sine sigaretter bak treningsstudioet i pauser.