Arabella Chi Webcam

Arabella Chi mens hun snakket

Arabella Chi, foreldre, Instagram, Elsker øy, Høyde, familie, etnisitet, kjæreste

Foruten dette vises Chi også på en annen TV -serie, eks på stranden. Arabella Chi er en modell og tidligere øyboer for realityshowet, Elsker øy. På dag 25, etter å ha vært en av de fire koblet for å motta færrest offentlige stemmer, var Arabella og Danny i fare for å bli dumpet. De resterende øyboerne måtte velge en gutt og en jente for å dumpe fra øya.

Arabella Chi øya
  • Du kan klikke på lenken nedenfor hvis du ønsker å følge henne på sosiale mediekontoer.
  • Kjendiser som Molly -Mae Haag og Billie Faiers beviser at morderen poserer du trenger å prøve er hengekøye hottie – og det er veldig enkelt å gjøre.
  • Den tidligere Love Island -stjernen har alltid hatt øyne som ser på henne dating Livet, men ikke mange visste at hun tidligere var sammen med Kori Sampson.
  • Telly -stjernen har hatt glede av en senket getaway i Mexico og har lagt ut en mengde fantastiske bikini -snaps på sosiale medier.
  • Arabella Chi Flere bilder, bilder, videoer, Arabella Chi stil, og antrekk og nyheter rett fra underholdningsindustri på Cageyceleb.com.

Iført et ganske trekant bikinisett, wowed hun forbipasserende og fotografer både. Kremen og burgunderensemblet matchet hudtonen hennes og smigret kurvene hennes. Arabella Chi viste frem sin oppsiktsvekkende figur i en skimpy bikini da hun likte den siste av solen i Ibiza på torsdag. Få Arabella Chi flere bilder, bilder, videoer, Arabella Chi stil, og antrekk og nyheter rett fra underholdningsindustri på Cageyceleb.com. Få Arabella Chi flere bilder, bilder, videoer, Arabella Chi -stil og antrekk og nyheter rett fra underholdningsindustri på Cageyceleb.com.

Arabella Chi Molly-Mae Haag

Er ikke Chi nydelig?

Arabella kom inn i villaen på dag 18 og ble dumpet fra øya på dag 25. Arabella avslørte for virkeligheten Titbit at Kori er en "veldig vanskelig eks", og innrømmet å lede det for varme til å håndtere stjernen på. De fleste seere kjenner ham kanskje igjen fra å vises på Netflix for varmt å håndtere, noe som førte til karrieren hans som Model og Showbiz -stjerne til Sky Rocket. Arabella Chis siste eks er Kori Sampson.

Arabella Chi som ledet

Arabella Chi å velge

Kori avslørte på showet at Arabella har fortsatt å sende ham en e-post selv etter deres splittelse. Stjernen, som for tiden deltar i den siste serien med kjendis eks i byen, strålte mens hun snakket på telefonen. “Min hoftemåling var alltid en som modelleringsbyråer fortalte at jeg måtte komme meg ned. I august benektet Arabella at hun var datingdj Tom Zanettiafter de ble avbildet så nær. Den 30 år gamle realitystjernen viste frem sin trimfisk i en sportsavlingstopp og et par treningsstudioer, mens hun poserte i Cancun, Mexico. Arabella Chi dukket først opp på den femte serien av Elsker øy i juni 2022.