Archibald Witwicky Webcam

Archibald Witwicky falt og mørke av

Archibald Witwicky Karakter

De fleste av de kjente figurene som ble medlemmer av denne gruppen inkluderer kjente mennesker gjennom historien. Kinetic Solutions Incorporated er robotselskapet som jobber Kirkegårdsvind og bygger fjernkontrolltransformatorene i Chicago, senere Beijing. Etter slaget i Hong Kong stopper KSI produksjonen av sine fjernkontrolltransformatorer. Sektor 7 er et hemmelig amerikansk myndighetsorgan som omhandler utenomjordisk teknologi og trusler i Transformers. Konstruksjonene er en Decepticon-underfaksjon som forvandler seg til konstruksjonsbiler i hevn av de falne. Som med Transformers Universe Mux, er teksten til Transformers Wiki tilgjengelig under Creative Commons -lisensen.

Som et resultat bestemte Witwicky seg for et liv med intens utforskning. Med sin kone, Hilda, hadde Archibald etter hvert en sønn de kalte Clarence. Selv om han oppdaget den frosne formen for skyfire, klarte han ikke å bringe tilbake bevis og ble erklært sinnssyk.

Archibald Witwicky

"Mulige transformatorer 4 Age of Extinction Plot Points avslørt? – Transformers News – TFW2005 ". The Guardian Knights er en gruppe cybertroniske riddere som forrådte Quintessa og gjemte et gammelt cybertronsk stab på jorden i skipet sitt og ga det til Merlin. Han Geng kom som seg selv og sang og spiller gitar i en parkert bil før han ble magnetisert av Lockdowns skip i utryddelsens alder. Den ikke-biologiske utenomjordiske artsavtalen er et team av soldater ledet av Lennox og EPPs som hjelper Sam i hevn av den falne og mørke av månen. De smelter sammen med Human – Autobot Alliance for å bekjempe Decepticons.

  • Transformers reaksjonsstyrke er en militær organisasjon som søker å utrydde alle Transformers, både Autobots og Decepticons, gjemmer seg på jorden.
  • TRF er opprettet fra restene av CIA -enheten Kirkegårdsvind, så vel som fra restene av militær enhet, reir.
  • Bulldogbulldog er en autobot som fungerer som en vaktpost for Sir Edmund Burtons slott og forvandles til en hærgrønn Mark IV -tank.
  • Witwicky tilbrakte resten av livet i et asyl i Louisiana, og fant ut om "giganter" fanget i nordisen.
  • De smelter sammen med Human – Autobot Alliance for å bekjempe Decepticons.

Da mannskapet fliset av skipet gratis, fortalte han mannskapet "ingen offer, ingen seier!"" . Under forsøket ble hundene tiltrukket av en pause i isen, som Witwicky og en hund falt gjennom. Witwicky tilbrakte resten av livet på psykiatriske sykehus, tegnet rare symboler og rant om en ismann. Archibald Witwicky ble født 2. april 1851 til en familie av polsk-norwegian redere og kapteiner i Doetinchem, Nederland. Moren hans valgte å holde ham utenfor den maritime industrien i familien og presset ham til å bli lege, et løfte om at Witwicky holdt til moren hans døde da han var 21 år gammel, hvorpå han sluttet på universitetet for et liv til sjøs. Witwicky hadde gjemt et livslangt ønske inspirert av Hans Nansens seilaser til Det hvite hav og til steder i Nord -Russland.

Autobots

Sam holdt fast på brillene gjennom hele turen, inkludert da Autobots avskjærte S7 -konvoien for å bryte ham ut, men droppet dem da han ble frelst fra å falle til sin død fra en overgang av humla. Heldigvis brøt de ikke, og den upretensiøse gjenstanden ble igjen der det ble droppet til Optimus Prime plukket den opp. Han hadde den med seg til en møte med de andre Autobots, hvor han skannet linsene for å avsløre plasseringen av Allspark.

Transformers -skuespillere du kanskje ikke vet, gikk bort – Looper

Transformatorer skuespillere du kanskje ikke vet, gikk bort.

Archibald Witwicky Ancient Cybertronian

Archibald witwicky han hadde med seg med seg

Klikk her – gratis voksenprat