Ari Elsker Webkamera

Oppdag Ariloves populære videoer

Den kvelden forteller Dante til Ari at han elsker ham. Ari innser at han ikke hater noen og forsikrer Dante om at de fremdeles vil være venner når Dante kommer tilbake. Kvelden før Quintanas drar, spiser de middag hjemme hos Ari og Ari og Dante ser gjennom Dante’s Sketchpad. De diskuterer at de er gode gutter, men de vil være dårlige. Dante foreslår at de tar en tur og forteller Ari at han flytter til Chicago i et år.

Ari elsker Bernardo og Dante, og andre

Ari Dayan og Brett Gelman Share Opprinnelse bak videoen for "kjærlighet": eksklusiv – konsekvens

Ari Dayan og Brett Gelman Share Opprinnelse bak videoen for "kjærlighet": eksklusiv.

Klikk her – gratis voksenprat

Ari elsker å se dette samfunnet
   Ari

På grunn av Ari sitt generelle ubehag med følelser av følelser, gjør det gråt som alle ser ut til å gjøre rundt ham i kjølvannet av ulykken ham ekstremt ukomfortabel. Dagen før Dante forlater, kommer han og foreldrene over for å besøke Ari’s familie en siste gang. De sier egentlig ikke farvel, men Ari føles fortsatt som om verden slutter.

Du må være 18+ for å se dette samfunnet

Ari er begrenset til rullestol mens beina leges, som han hater. Han føler seg hjelpeløs og trist når mamma bader ham. Ari og Dante diskuterer fordelene ved å se en rådgiver og en dag ber Dante om å gi Ari et svampbad. Ari er enig, men føler seg sint og grusom når han ser Dante gråte. Han vil vite hvem han er, og skriver i tidsskriftet at han til bursdagen hans vil at noen skal snakke om Bernardo.

Ari elsker pena todo el

Den kvelden har Ari dårlige drømmer om ikke å kunne nå Bernardo og Dante, og andre om å drepe fugler. Feberen hans kommer tilbake og Ari begynner å føle seg eldre og ensomere enn noen gang. Han gjenoppstår sin barndomsjournal og snakker med Dante mer om hvorvidt de er meksikanske nok eller ikke. Etter denne samtalen snakker Ari og mamma litt om mammas utdanning og smerten i krigen som far bærer med seg overalt.