Aria Bamks Webkamera

Aria bamks til hudflekker fra henne

Aria Bankss

Fra 2022 har hun mer enn 13 millioner følgere på appen med over 400 millioner likes på videoene sine. Aria ble født 5. november 2004 i Los Angeles, California, USA. Ikke mye er kjent om foreldrene og familiebakgrunnen. Hun har en søster som heter Brooklyn som også er en sosiale medier Stjerne med mer enn 2 millioner følgere på Tiktok. I januar 2022 postet bankene fornærmende kommentarer om irske mennesker etter opptreden i Irland, der hun brukte etniske slurver og hånet den store hungersnøden. Den august la hun ut rasistiske kommentarer om svenske mennesker etter å ha opptrådt i Sverige, og la til "Jeg vil virkelig gjerne se noen bombe dritten ut av dette stedet.""

Aria bamks om foreldrene sine og
  • Etter at hennes kanadiske visum gikk ut, returnerte Banks til New York, hvor hun solgte nøkkelringer på en Manhattan Jazz Club og danset på en Queens Strip Club for å få endene til å møtes.
  • Ta en titt på diagrammet nedenfor for å oppdage hvilken sosiale medier kontoer hun har og som hun ikke har i det hele tatt.
  • I juli 2022 innrømmet bankene å lette huden hennes på grunn av hudflekker fra prevensjonen hennes og forsvarte prosessen med bleking av huden.
  • Senere samme år i desember avslørte Banks at hun hadde spontanabort og ba fansen om råd og støtte.
  • Etter å ha forlatt XL -opptak, Bankene falt ‘Miss Bank $’ moniker og ble formelt Azealia Banks, som gikk foran et trekk til Montreal.

] som en rasistisk og homofob rant mot Zayn Malik på Twitter; senere målrettet mot den unge skuespilleren Skai Jackson. Som et resultat ble Banks henlagt av hennes britiske bookingbyrå ​​og en kommende hip-hop-festival, og Twitter-kontoen hennes ble suspendert. I april 2022, med nyheter om Elon Musk som muligens kjøpte Twitter, slo bankene seg sammen med nettstedet under håndtaket @Azealiaishere. Kontoen hennes fikk mer enn 21 000 følgere i løpet av flere timer.

Aria bamks kritiske spørsmål for ekte

Aria banker bilder

Fra 2022 anslås Aria Banks nettoverdi til å være $ 2 millioner dollar. Banks er kjent for å offentlig tale om afroamerikanske borgerrettighetsspørsmål, med en kommentator på Splice i dag som beskriver Banks som å ha "det varme New York-temperamentet der hun vil komme av hvis du krysser henne feil vei". 7. juli 2022 ga bankene ut en ny singel med tittelen "Fuck Him All Night". Banks overraskelsesutgitt brøt med kostbar smak under Prospect Park på iTunes 7. november 2022.

Aria bamks som av

Video

I februar 2022 ga bankene ut singelen, "The Big Big Beat", med sin offisielle video lastet opp til Vevo i april. Sangen ville tjene som hovedsingelen til Banks ‘andre mixtape, Slay-Z, som ble utgitt 24. mars 2022. I juli 2022 ble Slay-Z gitt ut til iTunes, Spotify og andre online musikkbutikker under hennes uavhengige plateselskap, Chaos & Glory Recordings. Re-utgaven vil omfatte Lunice-samarbeidet, "Crown", som ble utgitt som prosjektets eneste bonusspor.

Aria Banks nettoverdi 2022

Vi holder rede på fødselsdatoen hennes og gir henne nye alder til deg neste år på bursdagen hennes. Hun er noen som liker å ha det moro med venner, befolke henne sosiale medier profiler med fantastiske fotografier og se på film, blant andre aktiviteter. Jeg er klar over at dette er et kritisk spørsmål på ekte Aria Banks beundrere. Da jeg først så henne opptre, ble jeg blåst bort, og det samme spørsmålet om hvor høye er Aria -banker sprang for meg.

Aria bamks som av

I følge noen online kilder og intervjuer, Aria Banks er en skuespiller og flimstjerne, for å tilfredsstille kundene sine jobber hun alltid på kroppsformen og holder kroppen hennes i form og sunn. Hun er ca 4’FT og 10’inches høy og kroppsvekten hennes er rundt 55 kg. Hennes kroppsfigurform er ca 32A Aria Banks laster opp videoen hennes på Instagram og andre sosiale mediehåndtak som hennes fan -side og private sider, slik at du kan se henne for å gjøre kroppsvedlikeholdet hennes og se på hvilken trening Aria Banks gjøre.