Aria Luna Webcam

Aria Luna Saving Bees

Aria Lunas Deep Blue avduket i Sea Lions i San Francisco -utstillingen

Men din kunstneriske "forestilling", fanget på lerret, papir eller en elektronisk skjerm, må berøre og inspirere folks hjerter og sinn – og det kan være et resultat av fem minutter, fem måneder eller fem års arbeid. De av oss som liker fruktene til våre idrettsutøvere, artister, musikere, forskere og andre tenkere, skapere og innovatører opplever talentene sine på den enkle måten. Vi vrir ikke nevronene våre til umulige knuter som prøver å knekke koden til en ny teknologi. Dette er grunnen til at Simones beslutning om å gå av matten ringte så dypt og kraftig for meg denne uken. Hun er mye mer i stand til å gå inn for seg selv, ringe som er best for henne og har visdom og mot til å motstå det intense offentlige presset for å stå ved hennes beslutning. Det er et ekstraordinært modenhetsnivå å se hos noen bare 24 år gammel.

¡Siiiii!, es una temática que casi no se v, hazlo, en serio que estaría bueno 😭❤

— Aria (@Mariana61518847) 24. mai 2022

Jeg husker dagen Aria Luna Kom til meg med hennes aller første tegning – To blekkspruter tegnet i mørkeblå markør. Jeg ble like rørt som enhver mamma ville være med barnets første tegning, men ante ikke hvor langt Arias talent ville gå. Bare et år senere tegnet hun en jentes ansikt med fulle, rike lepper, strukturert og skyggelagt med flere farger på rødt og brunt. Min elegante og lidenskapelige tilnærming til livsparer godt med herrer som deler en lignende take. Når vi lærer om hverandre gjennom delte øyeblikk og utvikler en intim forbindelse som er en velfortjent pause fra livets rammer og rutinemessige. "Marcela’s Village", tidligere "International Village Gallery" i San Francisco, representerer velkjente og fremvoksende lokale og latinamerikanske kunstnere.

Melvin Edwards: Lysere dager åpner 1. juni på Decordova Sculpture Park og Museum

Med kunst handler det ikke om perfeksjon av ferdigheter så mye som den subjektive, intuitive, nesten underbevisste forbindelsen. Aria Luna’s Kunst har den forbindelsen, den uttrykksevnen, den følelsen som bare klikker. Du kan ikke rasjonalisere eller forklare det, men du kan føle det.

Aria Luna, 9 år gammel kunstner eksklusiv snakk om bevaring og kunst-mødre

Aria Luna, 9 år gammel kunstner eksklusiv snakk om bevaring og kunst.

Klikk her – gratis voksenprat

Aria luna uten aldersgrupper

Et mediearrangement arrangeres av Pier 39 og Aquarium of the Bay for å møte de 30 kunstnerne og se på statuene deres. Aria Luna er den yngste av 30 kunstnere valgt av akvariet i en konkurransedyktig oppfordring til artister uten aldersgrupper. Bare åtte år gammel på valget, konkurrerte hun på lik linje med profesjonelle voksne kunstnere.

Hindman oppnår husrekord for en uke med kunstsalg, til sammen nesten 10 millioner dollar

For noen som også er dypt begavet i sitt felt, men bare 10 år gammel, kan ikke dette nivået av modenhet og visdom realistisk forventes. Det er på oss, foreldrene, lærerne, trenere, foresatte, å anerkjenne forskjellen mellom våre egne ambisjoner for våre barn og hva som er best for deres utvikling, evolusjon og suksess og personlig lykke. Å kjenne dem nok til å respektere dem i sin fulle og vidunderlige og unike individualitet. Å se farene som lurer i for mye suksess, for mye berømmelse, for fort. Og å vite når du skal gå til side eller omdirigere den profesjonelle veien til den fremvoksende stjernen, slik at de kan fortsette å skinne på lang sikt. "Egoet mitt tolket det som slutten på hennes kunstneriske karriere. Men da jeg lyttet, var budskapet hennes mye høyere, tydeligere og bredere enn jeg kunne ha våget å forestille meg.""

  • I juni 2022 deltok hun i to World Oceans Day-arrangementer (medsponset av Ko Olina i Hawai’i og Ocean Future Fund i Australia).
  • Da jeg hørte datteren min si: "Jeg vil ikke bare gjøre kunst," tolket egoet mitt som slutten på hennes kunstneriske karriere.
  • "Marcela’s Village", tidligere "International Village Gallery" i San Francisco, representerer velkjente og fremvoksende lokale og latinamerikanske kunstnere.
  • Det er på oss, foreldrene, lærerne, trenere, foresatte, å anerkjenne forskjellen mellom våre egne ambisjoner for våre barn og hva som er best for deres utvikling, evolusjon og suksess og personlig lykke.
  • I motsetning til alle de artistene som fant en høyere mojo i lockdown, Aria LunaSin inspirasjon visnet.

I motsetning til alle de artistene som fant en høyere mojo i lockdown, Aria Luna’s Inspirasjon visnet. Blandingen av sosial isolasjon og en krevende skole og arbeidsplan presset henne av balansebjelken. Aria Luna Med "Deep Blue", hennes sjøløve statue på Pier 39 i San Francisco. Når hun ikke tegner eller maler, Aria Luna Elsker å spille fotball og basketball, rulleskøyter, svømme og spille piano. Hun liker også fugletitting og redning av bier i svømmebassenger.