Aria Staz Webcam

Aria Staz Balos Lagoon er isolert på

Hvor du kan bo på Kreta

Den store stranden har en blanding av sand og liten grus. Den nærmeste stranden vest for Heraklion Isamoudara. Og mot øst Iskarteros Beachor litt videre. Imidlertid vil du ikke finne en strand inne i byen . Det er det beste alternativet å utforske vestlig Kreta som Balos Lagoon, Samaria Gorge, Elafonisi Beach…

  • De enkleste alternativene for overnatting er å bo i en av de 3 hovedbyene.
  • Bali -strendene på Kreta er en serie viker med sandstrender.
  • For eksempel herfra kan du ta båten til den fantastiske Preveli -stranden med palmetrærne.
  • Det er imidlertid ikke for de som Nyt stille.
  • Stranden er hyggelig med hulene som er kuttet i klippene.
Aria Staz mest kjente strender på Kreta

Det er imidlertid ikke for de som Nyt stille. Malia er kjent for nattelivet og feststemningen. I sentrum kan du nyte venetiansk arkitektur og besøke det fantastiske arkeologiske museet med mange minoanske gjenstander, inkludert Phaistos -platen.

Hvor du kan bo på Kreta for de beste strendene?

Nedenfor er min guide for å hjelpe deg med å navigere i de beste områdene for å bo på Kreta for din perfekte høytider og tips for å bestille din Kreta innkvartering.

Aria Staz Xerokampos er neppe

Vær imidlertid oppmerksom på at den berømte stranden i Balos Lagoon er isolert på vestkysten, og du kan ikke finne noen overnattingssteder på stranden. Jeg tror de beste strendene er borte fra byene . Palaichora – Mindre for de som ønsker å utforske og mer for folk som vil slappe av fra de viktigste turiststedene med fjell stuper i sjøen.

Aria Staz Kreta som

Veien tripping

Og i en mindre by slik at det er lett å komme seg rundt. Jeg vil ikke anbefale hvor vi bodde. Det var den jeg var mest spent på, og det så vakker ut, men det var ikke praktisk i det hele tatt. Xerokampos er knapt noen gang nevnt, men det er nakent fjell stuper inn i turkis vann og dets 2 gorges med ruvende klipper er verdt besøket. Ikke langt fra Bali, Panormos er et godt alternativ for de som leter etter fred og ro i en landsby med sjarm.

Beste områder på Kreta for fotturer

Når jeg deler mye fra dette nettstedet, er selvfølgelig min favoritt måte å reise på vei tripping. Elafonisi er en av de mest kjente strendene på Kreta. Den har et stort sandområde med litt rosa sand på steder, grunt, varmt vann og en lagune. Loutro er en sjarmerende hvit kystlandsby ved foten av fjell. I nærheten av vannet, finner du stort sett leiekoms eller små hoteller.