Aschleigh Jensen Webcam

Aschleigh Jensen leste i aviser

Aschleigh Jensen, Ma

Hennes første betydningsfulle TV-rolle var som Clare Donnelly, datter av Glasgow-kriminelle Jo-Jo Donnelly i BBC-dramaet i 1993. Jensen hadde en liten rolle i en Dangerfield -episode "Kontakt" som mor til en ung jente med hjernehinnebetennelse. Hun dukket også opp i 2003 BBC -dramaet to tusen dekar med himmel. Datteren min er redd for å bo i USA. Hun er delvis svart, og vi bor i et land som dreper mennesker av farger. Tross alt Trump har sagt og gjort, vil jeg ikke lenger prøve å snakke med en Trump -supporter.

Aschleigh Jensen Melissa Ritchie, Erin Jensen

Oppdrag fullstendig: Tjenestemenn, innbyggere feirer North Square Development i Amherst’s Mill District – Gazettenet

Oppdrag fullstendig: Tjenestemenn, innbyggere feirer North Square Development i Amherst’s Mill District.

Klikk her – gratis voksenprat

Aschleigh Jensen Trump supporter

At jeg beklager alle tingene hvite mennesker har gjort. At jeg beklager at jeg ikke kunne oppdra henne på et trygt sted. Jeg er daglig deprimert av det jeg leste i aviser og ser på TV. Jeg skammer meg over hva hvite mennesker har gjort, av hva hvite mennesker gjør. I 2022 spilte hun hovedrollen i en seks-delt TV-serie for BBC TV, Love, Lies & Records, som skildrer det grisete livet og sammenflettet historier som jobber i Leeds Registry Office. I mars 2022 ble Jensen gjenforent med Gervais i Netflix Black Comedy Series After Life.

Aschleigh Jensen Mill District - Gazettenet Mission Complete

Videoer

Hun spilte også hovedrollen i den åtte delte serien som først ble sendt på Sky1 7. juni 2022. Det er ikke noe sted å være en person av farger i dette landet. Da jeg var gravid med Aschleigh, var foreldrene mine bekymret for hvordan et svart barn ville bli behandlet. Jeg var fast bestemt på å beskytte henne mot alle som ville våge å diskriminere barnet mitt. Vennligst se denne 1 min -videoen som forklarer hva vi gjør, og ring oss slik at vi kan koble deg til auditionsmulighetene.