Ashe Brown Webcam

Permanent aske Brunt hår Farge og aske Brunt hår Farge

Først, prøv å få en av semi-permanente direkte fargestoffer i Ashy Brown skygge-det er et mildt, ammoniakkfritt produkt, spesielt designet for hjemmebruk. I motsetning til vanlige boksfarger, vil det verken skade håret ditt eller få stylisten til å rynke. Et annet alternativ er å bytte profesjonelle produkter for mer vennlige priser høye gatealternativer. Selv om du sliter med å finne produkter designet spesielt for aske brunt hår, En sølvsjampo, maske eller balsam vil gjøre jobben. Aske brunt hår er et av de mest populære valgene blant brunetter – enten det er en solid farge eller en av de populære fremhevingsteknikkene som ombre eller balayage.

  • En spin-off av Ombré-trenden, dette utseendet lar deg spille med farger uten å ta en dramatisk tilnærming.
  • Ideell for naturlige brunetter som ønsker å ta skyggen opp et hakk, oppnå en støvete, røykfylt finish ved toning med Illumina -farge, ved hjelp av en av de kjøligere nyanser.
  • Mushroom-Brown er en naturinspirert farge som involverer forskjellige nyanser av brun og grå som kan oppnås ved å legge til serie med høydepunkter og lavlys.
  • Legg til en spredning av kule blonde høydepunkter gjennom en Ashy Brown base, lyser skyggen din med en flertonal finish.

Men før du bestiller den avtalen – fordi, ja, aske-brunt hår krever hjelp av en profesjonell kolorist – hold lesing for noen få ting du må vite. Ashe fikk sin start i skjønnhetsindustrien for 15 år siden som makeupartist, men i 2022 gjorde hun overgangen til håret på heltid og har aldri sett tilbake. Etter å ha fullført en 18 måneders salonglærling i 2022, begynte Ashe å jobbe bak stolen på heltid med å kutte og fargelegge hår. Hun er medlem av L’Oreal Professionel Expert Network og har fått avansert opplæring i mange fasetter av bransjen, inkludert skjæring, fargekorrigering og balayage. Ashe brenner for utdanning og prøver å holde ferdighetene sine på trenden. Hennes kompetanseområder inkluderer fargekorrigering, moderne bærbare motefarger, malt hår, levende lagdelte hårklipp og keratinutjevning.

Ashe brun en av

Skulle du vaske håret før du fargelegget det?

På den annen side, hvis du bestemmer deg for å varme opp stilen din brunt hår Som Amanda Seyfried, ta forholdsregler. Håret ditt har sannsynligvis vært gjennom mye for å oppnå den kule nye fargen; Det siste du vil gjøre er å skade det mer med varme verktøy. Før du skyter opp curlingjern (eller rettetang, eller blåser), må du bruke en varmebeskyttende spray for å forsvare trådene dine.

Ashe brun varmebeskyttelses spray

Nekrolog for Marcia Lorraine (Brown) Coldiron – Badger Funeral Home

Nekrolog for Marcia Lorraine (Brown) Coldiron.

Ashe brun få ting du må vite

Klikk her – gratis voksenprat