Ashleigh Dunn Webcam

Ashleigh Dunn har hele denne reisen

Ashleigh Dunn

Minst en av Bratchers hunder, Brindle, er en pit-mix, ifølge Aninstagram Post, og valpen ser ut til å være like behagelig foran kameraet som reality-tv-stjernen er seg selv. Bratcher har delt mange søte bilder av sin bedårende pelsvenn, og kaller den eneste brindle "henne ."Hun ser ikke ut til å legge ut så mye om den andre hunden, men vi er sikre på at hun elsker alle kjæledyrene sine akkurat det samme. Å opprettholde en sunn vekt under og etter graviditet er en kamp for mange kvinner.

Ashleigh Dunn tror hun klarte det

Ashleigh Dunn seere gjorde det ikke

Takket være en alvorlig viljestyrke og styrke og hennes urokkelige engasjement for familien, ser det ut til at Bratcher har gjort det bra siden hun først dukket opp på min 600-lb liv. Her er den utallige sannheten til Bratcher som seerne ikke fikk se på TV. Hvis du vil vite mer, kan du også følge henne på sosiale medier.

Ashleigh Dunn: Alder

"Hele denne reisen har ikke bare vært en fysisk berg -og -dalbane, det har vært veldig mye en emosjonell berg -og -dalbane," sa hun til folk. "Jeg har gjort det ganske anstendig, men ja, jeg har hatt øyeblikk der jeg har brutt ned. Den som sier at vekttapskirurgi er den enkle veien ut er gal fordi dette virkelig har vært noe av det vanskeligste jeg noen gang har gjort."Ashley Dunn Bratcher Fra mitt liv på 600 pund er en familiekvinne-så mye er klart. Hun så ut til å være spesielt nær med sin "Nana", ifølge sine sosiale medier. Ashley Dunn Bratcher Fra mitt 600-lb-liv er ikke bare en stolt mor til sønnen, Patrick, men hun er også mamma til noen få pelsbabyer. I følge reality -tv -stjernens Instagrampage ser hun ut til å ha to hunder og en katt.

  • Ashleigh Plus -størrelsesmodell som fikk sin popularitet på Instagram med hjelp av henne kroppspositiv kropp.
  • Tilbake i 2022 la Bratcher ut en fotokollasje av "Da" og "Now" -bilder av seg selv på Instagramfor "-transformasjon tirsdag."Det nyere bildet viste Bratcher i en rød skjorte og glass, smilende.
  • Hver person jeg har møtt underveis har hjulpet meg i denne prosessen.
  • Her er den utallige sannheten til Bratcher som seerne ikke fikk se på TV.

I utgangspunktet alt som innebærer å stå og vandre mye, "sa Bratcher i sin sesong 4 -episode," Patrick gjør for meg."Hun kan ikke tro at hun klarte å finne en jobb med å skrive om det. Ashleigh Dunn Instagram-stjerne fra Los-Angeles. Ashleigh Plus-størrelsesmodell som fikk sin popularitet på Instagram med hjelp av hennes kroppspositive kropp.

Ashleigh Dunn bilder og bilder

Fra min lederopplevelse på jobb til å være makeupartist for SRJC -produksjonen av lovlig blondine, har det alt formet meg til å være kvinnen jeg er i dag. Ashley Dunn Bratcher har angivelig holdt seg mesteparten av vekten som hun mistet mens hun var på 600-lb-livet mitt med DR. Nå. I følge Aninquisitrarticle i mars 2022 ser Bratcher ut til å være "fremdeles på vei til suksess."I september 2022 skrev Bratcher Onfacebook," jeg savner deg Nana. Mer jeg vil innrømme. Jeg ser alltid ting gjennom dagene, men som minner meg om deg.""

Lady Hounds pustet i distriktsfinalen – Folkets forsvarer

Lady Hounds pustet ut i distriktsfinalen.

Ashleigh Dunn hjelp fra kroppen hennes

Klikk her – gratis voksenprat