Ashton Avenue Webcam

Ashton Avenue II oppført

Ashton Avenue Bro

Få en Redfin Home Sales Advisors mening om hjemmets verdi og tilstanden til Fort Worth -markedet. Historisk sett er omtrent 0% av landet innen 100 miles fra 4836 Ashton Ave brenner om et år. Rådfør deg med en eiendomsmegler for spesifikk gebyrinformasjon i ditt område.

De gjennomsnittlige boligene selger for rundt listepris og gå i påvente av rundt 6 dager. De gjennomsnittlige boligene selger for rundt listepris og går i påvente av på rundt 19 dager. Historisk sett opplever Ashton Ave 8 betydelige to-dagers stormer i året, med omtrent 3.09 "av nedbør per storm. Broen ble klasse II oppført i mai 2000, og ble oppført på Heritage at Risk Register i 2009. Historisk, 4836 Ashton Ave opplever 8 varme dager i året. Historisk sett opplever Ashton Ave 8 varme dager i året.

Redfin anslår for 17551 Ashton Ave

Alternativer for mat og drikke i nærheten inkluderer Starbucks, Starbucks og World Blend. Parker i nærheten 4836 Ashton Ave inkluderer Buffalo Ridge Park og Whites Branch Park. Kan selge for omtrent 2% ovenfor listepris og gå i påvente av rundt 2 dager. Kan selge for omtrent 2% over listeprisen og gå i påvente av på rundt 3 dager. Klimarisikodata er kun gitt for informasjonsformål. Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger om disse dataene, kan du få hjelp til RiskFactor.com og climatecheck.com.

  • De gjennomsnittlige boligene selger for rundt listeprisen og går i påvente av på rundt 6 dager.
  • Kan selge for omtrent 9% ovenfor listepris og gå i påvente av rundt 9 dager.
  • Bygningsentreprenøren var John Lysaght og CO., Mens Armstrong Whitworth var engasjert for å designe det hydrauliske bevegelsessystemet.
  • Få en Redfin Home Sales Advisors mening om hjemmets verdi og tilstanden til Fort Worth Market.
  • Klimarisikodata er kun gitt for informasjonsformål.