Authenticator Låst Webkamera

Låst ut av kontoen min på grunn av 2

Etter at du har gjenopprettet alle appene og kontaktene dine, er du klar til å gå tilbake til din normale rutine. Du setter deg ned ved datamaskinen din, og går for å logge deg på Dropbox -kontoen din. Fordi du tidligere har aktivert To-faktorautentisering Ved hjelp av Google Authenticator ber Dropbox deg om å åpne Google Authentication -appen på telefonen og skriv inn koden den viser deg. Google Authenticator er uten tvil et praktisk verktøy som kan gjøre godkjenningsprosedyren betydelig enklere; Imidlertid ville det være en løgn hvis vi fortalte deg at det er perfekt. Det første eksisterende problemet er at du kan bli låst ut av alle nettstedene dine av Google Authenticator Hvis du glemmer smarttelefonen din hjemme og ikke får tilgang til den.

Authenticator låste måter å sikre
  • Etter at du har gjenopprettet alle appene og kontaktene dine, er du klar til å gå tilbake til din normale rutine.
  • La oss si at den gamle mobiltelefonen din døde, og at du kjøpte en erstatning.
  • Klikk Vis ved siden av gjenopprettingskoder som ligger under totrinnsverifisering.

I tilfelle du ikke har gjenopprettingskodene, ikke bekymre deg for at du fremdeles kan gjenopprette kontoene dine ved å følge prosedyren levert av den respektive konteleverandøren, har forskjellige tjenester forskjellige prosedyrer for å gjenopprette kontoer. Microsoft endret måten appen fungerer på grunn av tilbakemelding de fikk, og ba om at appen skal bli sikrere. For mer informasjon, se utviklerens blogginnlegg om endringen og siden deres ofte stilte spørsmål. Har du blitt låst ute av kontoene dine av Google Authenticator? Det er ikke verdens ende hvis du kan få tilgang.

Microsoft Authenticator -appen låst

Multifaktorautentisering med Authenticator-apper er en av de beste måtene å sikre kontoene dine på nettet, men det har sine ulemper. Hvorav den ene blir låst ut av kontoene dine I tilfelle du mister tilgang til autentisatorkoder som følge av å miste eller bare endre fra en telefon til en annen. Selv om gjenoppretting av bekreftelseskodene er mulig, er det viktig å lagre en kopi av gjenopprettingskodene som leveres av konteleverandører når du setter opp multifaktorautentikasjoner. Som en forsiktighet for å hjelpe deg med å få tilgang til kontoen din hvis du ikke kan Få tilgang til din Authy -appen ber Dropbox om mobiltelefonnummeret ditt. Selv om Dropbox lar deg bruke SMS -meldinger som sikkerhetskopi, gjør ikke alle webapplikasjoner.

Låst ut av Facebook -kontoen din på grunn av To-faktorautentisering? Lær av mine feil – TechRadar

Låst av Facebook-kontoen din på grunn av tofaktorautentisering? Lære av mine feil.

Klikk her – gratis voksenprat

Velg Send en to-faktor bekreftelseskode til e-posten din. Datadministrasjonsprogramvareløsninger utviklet og designet for en enklere online opplevelse. I oppsettet av appen du kan definere applås, betyr dette at ScreenLock kreves når du åpner appen. Dropbox ber deg om å legge inn kodetelefonen viser, for å bekrefte at den er konfigurert riktig. Du vil bytte til Authy nå, mens du fremdeles har tilgang ved hjelp av din nåværende telefon. Venter til du får en ny telefon beseirer formålet.

Autentisator låst opp

For Android -brukere:

Alternativt kan du ta et skjermbilde av kodene dine og deretter kryptere filen for å skjule filinnholdet fra nysgjerrige øyne. Databaser blir fremdeles hacket og passord lekket til tross for spesialistenes beste intensjoner om å forhindre at dette skjer, så tofaktorautentisering, også kjent som 2FA, er ikke et alternativ, men snarere et must i den moderne verden. Alternativet til disse midlertidige verifiseringskodene sendt via SMS -meldinger, som faktisk kan kapres uten mye vanskeligheter av hackere, er en autentisator -app.

Har noen fått dette løst? Per i dag – jeg er innelåst og kan ikke få Google Authenticator å jobbe og kan ikke få en tekst med en kode heller.
Utover irriterende!

— Susan 🍋🍋 (@Susan6812) 19. mai 2022

Microsoft Authenticator har nå "App Lock" aktivert som standard, og du kan se dette i aksjon nedenfor. Dette alternativet betyr at du blir bedt om å legge inn mobilpinnen din hver gang du åpner appen. Om oss Cyclonis Limited er dedikert til å utvikle programvareapplikasjoner for å bringe enkelhet til kompleks datalagring og styring – og forbedre tilgjengeligheten til dine online data.Kontakt oss interessert i Cyclonis? Følg gjennom gjenopprettingsveiviseren, og når gjenoppretting er ferdig, vil du se alle eksisterende kontoer som er oppført i appen.