Avani Reyes Webcam

Hvem er Avani Reyes? Tiktok -brukeren er et annet gorilla -limoffer

Reyes sa også at hun satte opp en GoFundMe Page, men delte aldri en lenke av henne GoFundMe Page, I følge Daily Mail. Hun hevdet imidlertid at hun samlet inn nok penger til å reise til LA for å få kirurgi som Brown. I et nylig klipp sa hun angivelig at en person sjenerøst donerte $ 3000 for å hjelpe henne. «Dere, håret mitt vil ikke kamme,» sa hun mens hun klappet på hodet. "Ja, jeg prøvde allerede å fukte det."I skrivende stund hadde klippet sett over 15.5K visninger og 1340 kommentarer.

Avani Reyes, men hun hevdet at hun
  • Moren til fem planlegger nå å donere de fleste av midlene til plastikkirurgens veldedighet, Restore, som gir gratis rekonstruktiv kirurgi til mennesker i nød.
  • I følge Daily Mail sa Reyes også at hun satte opp en GoFundMe -side, men aldri faktisk la ut en forbindelse til GoFundMe -siden hennes.
  • "Vi synes ikke synd på deg," leser den beste kommentaren på Reyes «første video.
  • Reyes har publisert en rekke Tiktoks om hans skjønnhetskonstrument; Dette startet med en video av henne som prøvde å kamme det beskjærte rosa håret dekket med et tykt lag med lim.
  • En Tiktoker er beskyldt for spraying Gorilla -lim Inn i håret etter at en Louisiana -kvinne ble viralt for å bruke permanent lim for å sette frisyren hennes.
  • Hun delte til og med en video nylig fra da hun gikk til en salong og kom hjem med en dårlig festet parykk på hodet.
Avani Reyes Charity, Restore, som gir gratis

Så han bestemte seg for å bruke limet for å stikke en rød solokopp på munnen. Dessverre gikk ikke ting bra for Len, som havnet på et sykehus med den røde koppen fast i nesen. I videoen er det det som ser ut til å være et informasjonsskjema for pasientbesøk som gir henne råd til å bruke oljer eller å barbere håret. Mens Brown allerede hadde opplevd alle disse, inkludert på legevakten, vaklet Reyes sykehuspersonalets manglende evne til å fjerne det permanente limet.

Avani Reyes Tiktoker Biografi: wiki, alder, karriere, tilfeldigvis bruk Gorilla -lim Fullstendige detaljer

Reyes delte faktisk aldri en lenke til GoFundMe -siden sin, men hun hevdet at hun samlet inn nok penger til å reise til LA for å få kirurgi som Brown. I et nylig klipp påsto hun at en person sjenerøst donerte $ 3000 for å hjelpe henne. Reyes aldri faktisk delt Koblingen til GoFundMe -siden, men hevdet at han i likhet med Brown hadde samlet inn nok penger til å reise til Los Angeles for å operere.

Hun delte detaljene om det på Tiktok og delte til og med en video som takket noen for $ 3000 donasjonen. Imidlertid har mange kommentarer fra andre brukere hevdet at Avani med vilje satte limet på hodet for ikke bare å få oppmerksomhet, men også penger og berømmelse i prosessen. Likevel har Avani forblitt fast på at det hele var en ulykke. Gorilla -lim kom med en uttalelse om Browns ‘unike’ situasjon på sosiale medier 8. februar før han dro til Los Angeles for å fjerne limet fra håret.