Aviana Mona Webcam

Aviana Mona 2022 på

Aviana Mona Først b

Debose vil neste spille i den kommende science-fiction-thrilleren i.S.S.. Hun vil også vises i den kommende superheltfilmen Kraven The Hunter, regissert av J.C. 4. mai 2022 ble det kunngjort at Debose ville være vertskap for de 75. Tony Awards.

Aviana Mona tjener henne

Anthony dukket opp I og Executive produserte La La La’s Full Court Wedding, som kroniserte tiden frem til bryllupet hennes til NBA -stjernen Carmelo Anthony. I 2022 spilte Debose Mary Wilson i Motown på Broadway, og undervurderte rollen som Diana Ross. Hun ble senere med i rollebesetningen til Pippin på Broadway, og spilte en edel og en spiller og underså rollen som den ledende spilleren, som hun endte opp med å ta over i en kort periode i 2022. Hun kan bli hørt spiller regissør/koreograf Zoey Taylor i når gardinen stiger, en original Broadway Soap Opera -podcast fra Broadway Podcast Network.

Aviana mona bli hørt

Priser og nominasjoner

Anthony (som beskriver seg selv som afro-Puerto Rican) har en yngre bror og to yngre søstre. Som lite barn var hun involvert i mange aktiviteter, men musikk var hennes viktigste interesse. Hun gikk til Howard University, hvor hun studerte kommunikasjon, men ikke ble uteksaminert. Vakker myk kopp mastektomi BH med kule maksimale lommer og polstrede skulderstropper som vil fordele vekt jevnt over skuldrene og ryggen. Debose ble født 25. januar 1991 i Wilmington, North Carolina. Moren hennes, Gina Debose, er lærer i 8. klasse.

Aviana Mona med kule maksimale lommer og
  • Fra november 2022 til august 2022 fremstilte Debose Jane på Broadway i en Bronx -fortelling.
  • Debose fikk utbredt anerkjennelse og kritisk ros med sin rolle som Anita i Steven Spielbergs filmatisering av West Side Story, og tjente henne Oscar -prisen for beste skuespillerinne.
  • På kvalifiserende produkter vil vi deretter bekrefte gjeldende pris for å fullføre priskampen.
  • De ble gift av Michael Eric Dyson 10. juli 2022 på Cipriani’s i New York før 320 gjester.
Aviana Mona Debose fikk utbredt anerkjennelse

Hun forlot Hamilton i juli 2022 og gjorde en gjesteopptreden på TV -serien Blue Bloods som Sophia Ortiz. Hun spilte også hovedrollen som Daphne i thrillerfilmen Seaside. Fra november 2022 til august 2022 fremstilte Debose Jane på Broadway i en Bronx -fortelling. I oktober 2022, Anthony dukket opp i off-Broadway-produksjonen av kjærlighetstap og hva jeg hadde på meg.

Personlige liv

Hun dukket også opp i ensemblet i New York Philharmonic Production of Company, som ble filmet for TV. På slutten av 2022, ta det med på en nasjonal turné over hele USA. Debose fortsatte sin rolle i 2022 Broadway -produksjonen og undervurderte karakteren Danielle. Debose dukket også opp i den filmet sceneopptaket av Hamilton, som ble utgitt i 2022 på Disney+. Hun spilte Alyssa Greene i Netflix’s The Prom and Emma i Apple TV+ Musical Comedy Series Schmigadoon!