Avital Akko Webcam

Avital Akko -bruker av Undelete

Omvendt oppslag for å søke og bekrefte identiteter

Brukeren av Undelete.Nyhetsprosjekt bekrefter at han | hun er klar over forholdene til undelete.Nyhetsprosjekt. Operatøren vedlikeholder programvaren og låner den til kundene. Undelete.Nyheter brukes utelukkende av enkeltpersoner til offentlig innsamling og lagring av informasjon fra målressurser. Denne gruppen ble opprettet av brukere av Undelete.nyheter og er ikke en offisiell side. I følge et intervju med Yoshinari, Naoko Tsutsumi og Shūhei Handa, tilsto Akko og Andrew visstnok sammen med sistnevnte tilsto følelsene hans til førstnevnte.

  • Yoshinari ser i stedet sitt nåværende forhold som et "slags lekent fyr-fyr-forhold", som Handa er enig i.Ironisk nok er deres engelske stemmeskuespillere, Lucien Doge og Erica Mendez sammen i et forhold i det virkelige liv.
  • Selv om du ikke liker det, vil du hjelpe meg med å vinne dette løpet!
  • Akko mister til slutt den skinnende stangen mot slutten av anime, etter at hun brukte den til å hjelpe til med å spre magien over hele verden, slik at den kan forsvinne i stjernene.
  • Akkos signaturmagi mestret gjennom timer med trening, da hun opprinnelig var forferdelig med det.
  • Konseptkunstverk og en salgsfremmende plakat av den første kortfilmen avslører at Akko opprinnelig hadde tealøyne, sammen med litt lengre hår.
  • Dette kunngjorde TV -serien Little Witch Academia.

Dessverre er det ikke en måte å få @avital_akkos eneste fans gratis akkurat nå. I følge våre estimater tjener @avital_akko omtrent $ 33.7k månedlig fra barefanene.

Avital Akko overholder våre juridiske

Brukermeny

Vi lagrer kundene våre personlig informasjon Sikkert gjennom hele kundens udelete.nyhetskonto. Undelete.Nyheter vil beholde din personlig informasjon i minimum fem år eller som nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser eller for å løse tvister. Vi lagrer og behandler din personlige informasjon, og vi beskytter den ved å opprettholde fysiske, elektroniske og prosessuelle sikkerhetstiltak i samsvar med gjeldende lover. Informasjonen vi har tilgang til varierer fra nettstedet og styres av personverninnstillingene dine på det nettstedet og din autorisasjon. Ved å knytte en konto som administreres av en tredjepart til din undelete.nyhetskonto og autoriserer Undelete.Nyheter for å ha tilgang til denne informasjonen, er du enig i at Undelete.Nyheter kan samle inn, lagre og bruke denne informasjonen i samsvar med denne personvernreglene. Hvis klager mottas fra tredjepart om handlingene til brukere av Undelete.Nyheter, operatøren er forpliktet til å iverksette tiltak for å løse konflikter.

Avital Akko 7k månedlig fra deres eneste fans