Avril Hardere Webkamera

20 bilder av Avril Lavigne Som får oss til å være kjæresten hennes

”I hennes eget sinn døde Avril av alt og av noe spesielt. Død av det vi eufemistisk kaller “alderdom”; Hva William Osler, i sin klassiker, prinsippene og medisinutøvelsen, referert til som de "kalde graderinger av forfall". Som om en utrolig musikalsk karriere og hennes egen motelinje ikke var nok – Avril har funnet suksess på enda et område i livet. Hun har laget sitt eget sett med dufter, inkludert ‘Black Star’ og ‘Forbidden Rose.’Begge disse utrolige duftene kan kjøpes på nettet for enkel levering. Antonia Reid var sjef for Arista Records på den tiden han kom over Avrils talent.

"Gud holder hodet over vannet, ikke la meg drukne, det blir vanskeligere" – Avril Lavigne

— Alle musikktekster bot ♫ ♩♩ ♫ ♩♩ ♫ (@allmusiclyrics7) 25. april 2022

Avril hardere hadde blitt brakt til hans

Stemmen i den andre enden av linjen fortalte Avril at han var politibetjent og at det hadde blitt gjort oppmerksom på at hun planla å avslutte livet sitt. Offiseren spurte om han kunne sende noen kolleger til huset hennes for å snakke med henne. Det var mørkt og hun åpnet aldri inngangsdør etter mørkets frembrudd. Også, sa han, Soars var et lett å huske forkortelse, siden mange syke, eldre individer lider av sengesår.

Avril hardere for enkel levering

Så snart som Avril hardere Legger kameraet ned, vi har kanskje et album å se

De ville også forstå at du ikke hadde opptrådt utslettet, på en veldig dårlig dag; Snarere hadde du virkelig ment å dø og ønsket å være død. Da Avril fortalte advokaten sin, ble han ikke helt overrasket, og kjente Avrils personlighet så godt som han gjorde det. Da legen pakket sammen vesken sin, fortalte han Avril at hennes familielege snart ville være i kontakt for å sørge for en mer formell vurdering av mental helsevurdering. Da, til slutt, klokka 4.28.00, legen, psykiater, sosionom og politifolk igjen gjennom de ødelagte inngangsdør.

  • Den talentfulle jenta fikk et forskudd på 900 000 dollar.
  • Avril opprettholdt sin egen identitet og antrekket hennes svingte ofte mellom urbane rockeklær og et mer eksklusivt, rødt teppeklar utseende.
  • Hun liker ikke å bli definert av utseendet sitt, men det er lett for alle å se at hun er en absolutt stunner.
  • Den ble født av en forestilling fra det 20. århundre, overgått til påfølgende generasjoner av leger, at en lege “aldri må la pasientene hans miste håpet, selv når de åpenbart er døende”.
  • Da sa offiserene noe om å bli sendt av Interpol, den internasjonale kriminelle politiorganisasjonen, og ba Avril om å overlate stoffene.
  • Hennes største glede, sa hun, kom fra en daglig svømmetur på det lokale samfunnshuset.