Awron Carter Webcam

Aaron Carter Eks anklager sangeren for å ha brutt tre av ribbeina hennes

Innfødte i Florida fortsatte å snakke med fansen sin gjennom tatoveringsøkten, og fortalte dem at en av tatoveringene vil være en overraskelse. Hun var en fantastisk person, «la han senere til av søsken, som var en mor til en før hennes død. I mellomtiden sendte Aaron Carters eks-forlovede Melanie Martin, 28, nylig inn en tilbakeholdelsesordre mot ham etter at paret angivelig kjempet i februar.

  • I juli dukket Carter opp på Good Day LA, der han fremførte "Ooh Wee", en singel med Pat Solo.
  • 31. januar 2022 ga Carter ut musikkvideoen sin for "Curious" under navnet Kid Carter, medrettet av MDM Medias Michael D. Monroe, Ben Epstein og Aaron Carter.
  • Den tidligere popstjernen snør opp hanskene igjen i sommer for å kjempe mot "Love & Hip Hop" -stjernen i hovedbegivenheten.
  • Han gjorde også flere gjesteopptredener på Nickelodeon og opptrådte som åpningsakt i flere konserter for Backstreet Boys og Britney Spears «oops!

Aaron Carter snakket åpent om sin kamp med avhengighet, mens han også avslørte at han fikk diagnosen bipolar lidelse og schizofreni. Carter delte at narkotikabruken hans "startet da han var rundt 16", og at introduksjonen hans kom fra hans avdøde søster, Leslie, som døde av resept overdose i 2022. søsteren Leslie, som gikk bort fra en overdose i 2022, i en alder av 25. Carter har hatt et voldsomt forhold til søsknene sine, og mange av deres feider har spilt ut på sosiale medier. I september 2022 fremsatte Carter påstander om seksuelle overgrep mot hans søsteren Leslie, som døde av en overdose I 2022 og sa at overgrepet begynte da han var 10 år og avsluttet da han var 13 år, og skjedde da Leslie ikke ville ta henne foreskrevet medisiner for hennes bipolare lidelse. Han anklaget også broren Nick for livslang overgrep, og antydet at Nick også misbrukte et kvinnelig familiemedlem.

Familierosa kjærlighetsbunt

En grundig rekke tester og undersøkelser avdekket at Carter ikke led av kreft eller noen seksuelt overført sykdom, men han hadde en Candida -infeksjon; som kan være et tegn på et svekket immunforsvar. Carter testet negativt for ulovlige medisiner, men testet positivt for "en blanding av benzodiazepiner med opiater", en potensielt farlig kombinasjon av reseptbelagte medisiner som Carter sa at han tok for angst og søvn. Han var underernært og undervektig – 115 pund på 6 fot (1.8 m) – med en kroppsmasseindeks på 17 (en BMI på 18.5 til 25 er normalt område). Carter ble anbefalt å gå inn i et medikamentrehabiliteringsprogram og forbli under medisinsk behandling. 12. august 2022 fikk Carter en tilbakeholdelsesordre mot sin eks-kjæreste, den russiske modellen Lina Valentina, etter at hun angivelig truet med å stikke ham. 29. mars 2022 ble Carters kjæreste Melanie Martin arrestert i Los Angeles etter en påstått vold i hjemmet mot ham.

Carters neste album, Oh Aaron, gikk også Platinum, og musikeren ga ut det som ville være hans siste studioalbum i 16 år, et annet jordskjelv! Aaron delte mer av det samme følelsen i november, og twitret at han "ba familien min om å respektere min beslutning om å aldri se dem igjen", og i desember skrev han at han feiret jul med sin "nana" og ingen andre. "God julaften alle. Til alle de som tror de ikke har familie som meg (som jeg ikke gjør), har du familie, "twitret han og la til," Jeg har deg og du har meg alltid.""

Eva Longoria hadde på seg en kjole på $ 40 til sin første Cannes Film Festival Red Carpet

7. november 2022 begynte Carter med hovedrollen i Off-Broadway-produksjonen av verdens lengste løpende musikal, The Fantasticks, på Snapple Theatre Center i New York City. Carter ble kastet i rollen som Matt, skuespillets sentrale karakter.

Aaron Carter Net Worth 2022: Hva var Aaron Carter høyeste nettoverdi? – Nova Scotia i dag

Aaron Carter ?.

Klikk her – gratis voksenprat

Awron Carter Han var underernært

I juli dukket Carter opp på Good Day LA, der han fremførte "Ooh Wee", en singel med Pat Solo. I februar 2022 ga Carter ut en EP gjennom SoundCloud med tittelen The Music Never Stoppet. Albumet inneholdt det patriotiske temaet "America a.O."Og balladen" husker du ".