Axxl Mart Webcam

Axxl mart stol de er automatisk

La Voz meksikansk sesong

Hvis de gjør det, elimineres kunstner på stol nr. 3 til fordel for den nye artisten. Hvis treneren deres bestemmer seg for ikke å gi en stol, blir de automatisk eliminert. De tre artistene som forblir i en stol til slutten av denne runden vil gå videre til kvartfinalen. På grunn av at showets rettigheter ble oppnådd av TV Azteca som startet i 2022, måtte den inneholde en helt ny rollebesetning på grunn av at tidligere trenere hadde kontrakt med Televisa. 12. februar 2022 kunngjorde TV Azteca Belinda som deres første trener.

Axxl mart favør for
  • Etter hver enkelt forestilling er det opp til deres trener Hvis Kunstneren fortjener En av de tre stolene.
  • De to gjenværende artistene fremførte en sang de har sang under showet med publikums avstemning som ble kunngjort på slutten av natten.
  • Mens Jimena Pérez ble den nye verten for showet.
Axxl mart treneren

Etter knockouts kom kampene, topp 3, og til slutt live -showene. Dette er den første sesongen som produseres av TV Azteca etter at de skaffet seg showets rettigheter fra Televisa. På grunn av endring av kringkastingskanal, inneholdt den nye trenere og vert, samt noen få formatendringer.

Axxl está kompromisser

Alle Artister opptrådte en solosang og en sang sammen med deres trener. De to gjenværende Artister opptrådte En sang de har sang under showet med publikums avstemning som ble kunngjort på slutten av natten. Derfor vurderer han at den unge mannen skal rehabiliteres. Topp 3 -runden startet 18. juni, og besto av tre episoder. I løpet av denne runden velger hver trener sine beste tre artister etter eget valg å gå videre til live -showene. Etter hver enkelt forestilling er det opp til deres trener Hvis Kunstneren fortjener En av de tre stolene.

Axxl mart etter hver enkelt forestilling, den

Den åttende sesongen av La Voz hadde premiere 12. mars 2022 på Azteca Uno. Lupillo Rivera, Belinda, Yahir og Ricardo Montaner ble med som nye trenere som erstattet henholdsvis Natalia Jiménez, Carlos Rivera, Anitta og Maluma. Mens Jimena Pérez ble den nye verten for showet. Åtte tusen dollar for en person som er avhengig av narkotika er død, for med de pengene kan du drepe. Tristan eller Kill eller Save, fordi han har penger til dem begge, ”sa Tristán Othóns eks-kjæreste.

Uke 2: Live Finale juli

Lupillo Rivera stengte treneråpningene, som den endelige treneren kunngjorde. Denne sesongen skal trenerne stenge lagene sine med 51 medlemmer hver, i stedet for de vanlige 12. Amother endring var knockouts som kom foran kampene, og inneholdt 3 artister som vender mot hverandre i stedet for 2.