Aya Natsume Webcam

Aya Natsume

Kunstverket i Tenjou Tenne ble av mange ansett for å være bemerkelsesverdig, enda mer etter at mangas tredje bind ble utgitt på grunn av inkonsekvens tidlig i serien. Stor var kjent for at karakterene hans hadde urealistiske kroppsforhold og Tenjou Tenne var ikke annerledes. Handlingen begynte med Souichiro Nagi og vennen hans, Bob Makihara, skal på sin første dag på videregående skole på Toudou Academy. De hadde til hensikt å styre skolen ved å slå noen som kom i veien som de gjorde på sine tidligere skoler. De fikk snart vite at Toudou ikke var en vanlig videregående skole, men snarere en skole som ble grunnlagt for å undervise og integrere forskjellige kampstiler. Etter en forandring med eksekutivrådet, begynte Souichiro og Bob i den eneste overlevende klubben som motarbeidet dem, Juken Club.

Aya Natsume overbeviser ham til slutt

Til slutt ender Maya opp med å kjempe mot søsteren over hele saken, Aya taper og Maya tar Reiki tilbake. Til tross for dette, etter en viss oppmuntring fra Souichiro Nagi, blir Aya i god humør igjen. Aya Natsume (棗亜夜, Natsume Aya) er en karakter i mangaen og Anime -serien Tenjou TENGE.

Sammenligning mellom anime og manga

Det blir senere avslørt at de ikke følger Mitsuomi, men Sohaku Kago (Souichiro Nagi«s fremmedgjorte far). Da sverdet hennes ble knust av Tsutomu Ryuuuzaki, velger hun å låne en ny fra søsteren, hun klarer ikke å fortelle søsteren sin at det imidlertid. Maya Natsume er ganske overrasket over å finne familiens arving, Reiki savnet. Reiki hadde spilt en stor rolle i å kjøre Shin Natsume (Ayas bror) gal, og til slutt ført til hans død. Reiki bruker Maya Natsumes lagret Ki, skaper en visuell kropp for Aya å se, en naken kvinne, og tar henne med på en omvisning i tidligere arrangementer. Alt fra grunnen til at Tetsuhito Kagiroi kan bruke andre families krefter til visjoner om det gamle Japan og hennes forfader.

  • Hirohiko prøver å overbevise Aya om ikke å kjempe, og antyder at hun ville være bedre å forlate å planlegge hvordan de skal takle alle menneskene under Nokimis innflytelse.
  • Aya Natsume (棗亜夜, Natsume Aya) er en karakter i manga- og anime -serien Tenjou Tenne.
  • Til tross for at hun hører tankene hans, og vet at beinene hans bryter, kan hun ikke stoppe seg selv og nesten dreper ham.
Aya Natsume og henne

Han blir trent av dem en stund før han blir angrepet av Tessen Ishiyumi, Aya blir nesten drept når hun kommer, men Souichiro redder henne. Tenjou -tenge -anime ble beskrevet som en betydelig tonet nedversjon av den japanske mangaen, men beholdt fortsatt det meste av ånden i dens forgjenger. Mye av nakenhet ble fjernet av animatørene, men ble gjort opp i veien for seksuelle innuendoer, tilfredsstillende klyving og trusebilder.

Aya Natsume Tenjou -tanken

Relaterte tegn

Mens han er forelsket i henne, og som ingen har fortalt ham hva som foregikk, er han selvfølgelig enig. Mens han er på Masataka, ser Aya brorens spøkelse komme for å ta Reiki bort fra henne. Han sier at det bare vil gi henne tristhet mest sannsynlig å ødelegge henne som om det gjorde ham, men hun insisterer på at hun vil bli sterkere til slutt å overbevise ham om å forlate den.

Hvorfor bruker Mikey bandasjer i Tokyo Revengers forklarte – EpicStream

Hvorfor bruker Mikey bandasjer i Tokyo Revengers forklarte.

Klikk her – gratis voksenprat