Ayindei Gordon Webcam

Ayindei Gordon NPCSouthernstates vil bli holdt på

2022 40 -årsjubileum NPC Southern Statens mesterskap Mens kroppsbygning totalmester

Hun klager over å bli manipulert mens hun aktivt manipulerer samtidig SMH. Jeg forstår at hun føles såret, men kom igjen nå, alle av oss kunne ha fortalt deg at Myron ikke skulle kone henne, og hun visste det også.

Ayindei Gordon -idrettsutøvere ble uteksaminert til
  • NPC Sørstatsmesterskap @npcsouthernstates har en lang historie, og i 2022 feiret den 40 -årsjubileum.
  • 2022 @npcsouthernstates avholdes 10. juli.
  • En overvektig trailer Bertha militæret…
  • National Physique Committee er den fremste amatørfysiske organisasjonen i verden.
  • RIP også, den svarte mannen begikk drap over…
Ayindei Gordon -organisasjonen i

Siden 1982 har de beste idrettsutøverne innen kroppsbygging, kondisjon, figur, bikini og kroppsbygning startet karrieren i NPC. Mange av disse utøverne ble uteksaminert til vellykkede karrierer i IFBB Professional League, en liste som inkluderer 24 Olympia og 38 Arnold Classic -vinnere. Det ene minuttet kaller du svarte kvinner thots og hoes, og i neste minutt kaller du oss "femceller" (som om du får sex med en jævla kåt… Ved å støtte skaperne du elsker på Patreon, blir du en aktiv deltaker i deres kreative prosess. Som medlem mottar du eksklusivt innhold, samfunnstilgang, oppdateringer bak kulissene og stoltheten til å gi drivstoffarbeid som betyr noe for deg.

Ayindei Gordon 2022 40 -årsjubileum NPC

NPC Nationals Celebrity Interviews!

Veldig uheldig for den drepte jenta. RIP også, den svarte mannen begikk drap over… En overvektig trailer Bertha militæret…

Fort Hood servicekvinne Vanessa Guillen ble myrdet av medsoldat etter at hun så bilde av hans… Ta en titt på konkurransebildene fra 2022 NPC -slaget i Texas! Klikk her for å se galleriene. 2022 @npcsouthernstates avholdes 10. juli. For mer informasjon, besøk deres hjemmeside og fortsett å se på NPCNewsonline.com plan sider.

Ayindei Gordon Class -vinnere på søndag

Mens kroppsbygning

NPC sørlige Statens mesterskap @npcsouthernstates har en lang historie og i 2022 feiret den sin 40 -årsjubileum. I feiringen av dette jubileet, hentet Maria sammen med konkurransesponsor @protan_official inn @npcnewsonlineOfficialPage Chief Photographer J.M. Manion @aroundthenpc_jm for å dekke konkurransen. Anrettet også å gjøre en #eksklusiv samlet mester fotografering for open class -vinnerne på søndag etter konkurransen. National Physique Committee er den fremste amatørfysiske organisasjonen i verden.