Aza Elise Webcam

Azaelise_only

Jeg mener, jeg tror det betyr at Chapman oppnådde det hun gikk etter, fordi den fyren skulle være rykk haha. Det var fascinerende å utforske denne verden, og jeg syntes det var vanskelig å legge denne boken ned til og med et øyeblikk. Selv om jeg ikke kan kalle dette en favoritt, anbefaler jeg fortsatt dette til BookDragons som leter etter en actionfylt les med et unikt magisk system. Å, og jeg vet det denne boken har en oppfølger, men tbh den kan stå på egen hånd og leser som en frittstående. Jeg likte også lydbokfortellingen og kampscenene. De siste kapitlene som inkluderer den siste fasen av turneringen + avslutningen holdt meg også engasjert.

Aza Elise den første
  • Jeg leste en bue, så kanskje den endelige kopien gir oss en bedre ledetråd.
  • Nederlaget droppet Azarenka til verdens nei. 18, da hun forsvarte kvartfinalepoeng fra 2009.
  • Grav noen centimeter bredere enn rotenes ball, og sett azalea oppreist i hullet slik at toppen av rotkulen er litt over overflaten av bakken.
  • Hun gikk på to private to-splindrende skoler, Edron Academy og American School Foundation, begge ligger i Mexico City.
  • I mottak av en andre runde bye fikk hun en walkover fra Laura Siegemund inn i tredje runde, på grunn av en kneskade.

Hun savnet også 2022 Fed Cup -finalen, der hennes innfødte Hviterussland tapte 2–3 til USA. Azarenka spilte sin første 250-punkts internasjonale begivenhet siden 2022 i Acapulco, Mexico, hvor hun trakk seg etter sin første runde seier over Polona Hercog. Azarenka nådde tredje runde av Western & Southern Open i Cincinnati, og slo Lauren Davis og femte frø Caroline Wozniacki før han trakk seg mot Anastasia Pavlyuchenkova. Azarenka og tidligere kjæreste Billy McKeague, har en sønn, Leo, født 19. desember 2022.

Aza Elise Pan Pacific Open

Karrierestatistikk

Seedet åttende på Pan Pacific Open i Tokyo, tapte hun for Li Na i kvartfinalen, i et tredje sett tiebreak, og ga opp en ledelse på 5–1 i det første settet. I sin neste turnering ble China Open, Azarenka, seedet niende. Hun tapte i andre runde til den siste Tokyo -mesteren Maria Sharapova, mens hun tjente for kampen to ganger. Hun hadde tenkt å spille Kreml Cup i Moskva, men hun trakk seg. På årets slutt Vony Ericsson Championships i Doha, overvant Azarenka Jelena Janković i sin første runde Robin-match.

@ely_magfiroh @elise_wily_yams @Alifrizq @Firlyfirlana Huhuhu Kaciannya qta… Ntar qta usul aza rame2… QTA AJAK JGA S4US YG DRI LUAR KOTA

— S4US Borneo (@S4US_KALIMANTAN) 16. desember 2022

Hennes neste turnering var Qatar Total Open, der hun var den forsvarende mesteren. Hun avanserte til semifinalen med enkle seire over Romina Oprandi, Christina McHale, Sara Errani og Agnieszka Radwańska. I finalen møtte Azarenka Serena Williams og beseiret henne i tre sett, og med hell forsvarte tittelen og slo Williams for første gang siden 2009. Hun slo 25. frø Daniela Hantuchová i en tre-set tredje runde kamp, ​​før hun slo Nadia Petrova. Hun fulgte det opp med en enkel seier over Tamira Paszek, og gikk videre til semifinalen til en Grand Slam for første gang. Azarenka ble slått av den tsjekkiske spilleren og eventuell mester Petra Kvitová, og gikk ned i tre sett.