Azeem Hernandez Webcam

Azeem Hernandez Chat
   De så

Azeem Hernandez

Vi brukte omtrent halvannen time på å snakke om alle tjenestene hennes organisasjon leverer og om suksessraten for programmene hennes. Sammen med alle de opplevde feilene i et slikt program, erkjenner jeg at jeg ikke har en omfattende forståelse av London og den forskjellige arbeidsdynamikken i byen. Jeg vil tro at Greater London Authority ville ha utført omfattende forskning og ville ha vurdert forskjellige gjennomføringsgrader som ville utjevne effekten. Jeg er skeptisk til at representanten fra TFL kanskje ikke har hatt alle detaljene angående politikken og derfor ikke var i stand til å forsvare den nøyaktig. I min tid her har jeg lært så mye om byens indre arbeid og problemene den står overfor.

LSU Health Sciences Center nyutdannede nye medlemmer av helsevesenet – NOLA.com

LSU Health Sciences Senterutdannede Nye medlemmer av helsen Omsorgsarbeid.

Klikk her – gratis voksenprat

De så måten jeg kledde på, slik jeg snakket, slik jeg var festet til GPS -en min på hofta – det var åpenbart. AMADOR COUNTY – To Stockton -innbyggere ble arrestert og identifisert som store narkotikeleverandører i Amador County, kunngjorde myndighetene fredag. Jeg begynner å se de mange utfordringene som begge landene har møtt og vil fortsette å møte. Imidlertid har jeg med disse lignende utfordringene lagt merke til mange sterke forskjeller i måten samfunnet og regjeringen griper inn.

Tanker om Azeem Hernandez

Selv med trinnfrie tilgangsstasjoner, er det lange gangavstander mellom forskjellige stasjoner så vel som mellom billettboder og togplattformer. Det er også bekymringen for å pendle i rushtiden og muligheten for å navigere i en fullsatt stasjon med mobilitetsnedsettelse. Går utover rettferdig Mobilitetsproblemer, det er bekymring for TFLs evne til å svare på andre funksjonshemninger – inkludert de som kan være usynlige. Jeg er nysgjerrig på hvordan TFL vil reagere på å bli tilgjengelig for personer med auto-immune mangler blant andre mindre synlige svekkelser. Denne harmonien som jeg mistenker eksisterer blant de forskjellige etniske minoritetene er en av de mest interessante aspektene jeg har lagt merke til i min tid her. Da jeg opprinnelig søkte om dette programmet, ble jeg tatt til fange av ideen om at jeg ville være i stand til å observere raseforhold i Storbritannia, da det står i kontrast til Amerika.

Azeem Hernandez evne til å svare

Jeg var begeistret for å høre om de mange transportinitiativene som er planlagt de kommende tjue årene. Spesielt avduket ordfører Sadiq Khan et program kjent som ‘sunne gater’, som ville arbeide for å forskjønne gatene i London ved å redusere biltrafikken og øke fotgjengerens gangvne. Den første saken er at denne politikken kan skape et større skille mellom sosioøkonomiske klasser i London. Ved å tvinge familier med lavere inntekt til å forlate kjøretøyene sine, ville City of London frarøve sine innbyggere i autonomien for å velge visse transittformer.

Azeem Hernandez

I løpet av de første dagene etter at jeg var i London, ble jeg fortalt at forskjellige bydeler- inkludert Hackney- ble "fratatt". Etter å ha hørt begrepet som ble brukt i forskjellige kretser for å beskrive fattige områder i London, innså jeg at "fratatt" ble brukt som et tiltak for å beskrive ulempe. I denne erkjennelsen spurte jeg om begrep som marginalisert eller disenfranchised ble brukt i Amerika for å beskrive lignende situasjoner. Jeg oppdaget imidlertid at fratatt var mer inkludert de forskjellige barrierer som en befolkning eller region kunne møte, og derfor utvidet utover rettferdig rikdom og raseskille. Fratatt, som det ble forklart for meg av min veileder, refererte til de forskjellige faktorene som påvirker den generelle livskvaliteten. Å merke en bydel som fratatt er å vurdere de forskjellige aspektene ved livet i bydelen og vurdere potensialet for velstand gitt disse omstendighetene.

  • Det er min forståelse at det å skape et økonomisk knutepunkt vil øke etterspørselen etter bolig i området og også øke eiendomsverdiene i samfunnet.
  • På dette tidspunktet i sin vekst har Hackney CVS over 108 organisasjoner som hyppige kontoret og deltar på gruppeverksteder.
  • Gjennom å jobbe så tett med medlemmer av Hackney -samfunnet, har jeg fått verdifull innsikt i de sosiale, politiske og økonomiske problemene som oppgaver det omkringliggende området.
  • Selv om lokalsamfunnet okkuperte ufaglærte jobber i området – som det ikke var noen garanti for at disse jobbene ville bli gitt til samfunnet – ville mange lokale ikke ha råd til en gentrifisert leie.
Azeem Hernandez selv om det lokale

Mens jeg fremdeles utforsker måtene som rase, nasjonalisme og neo høyresidens populisme påvirker innbyggerne og det politiske klimaet i Storbritannia, har jeg lagt merke til mange likheter mellom London og New York. Gjennom interaksjoner med samfunnet har jeg oppdaget den raskt spredte gentrifiseringen som har presset innbyggerne – spesielt fargen – lenger fra byen, og begrenser derfor tilgjengeligheten til ressursene. Når jeg går videre inn i riket til nonprofit rådgivning og organisasjonsutvikling på Hackney CVS, har jeg tenkt å utforske måtene London støtter sine innbyggere og konfronterer utfordringene.