Azra Bajrami Webcam

Azra Bajrami deltar på stevner alle

Azzyland nettoverdi

Hva er utdanningskvalifiseringen av Azra Bajrami? Henne pedagogiske kvalifikasjoner er utdannet videregående skole. Vi har lagt til et bredt spekter av informasjon om hennes profesjonelle liv. Du vil også få profesjonell informasjon;, kjent for, favoritt ting og annen relatert informasjon her. Profesjonell hun er en kanadisk YouTuber, Instagram -kjendis og spiller. Azzy har en nettbutikk som heter Azzyland hvor folk kan kjøpe spesialitetsvarer, ofte fantasy-tema med kanalnavnet hennes.

Azra Bajrami for å lage en av

Azzyland gikk Fra å vokse opp i prosjektene til å lage en av YouTubes mest populære kanaler – Forbes

Azzyland gikk Fra å vokse opp i prosjektene til å lage en av YouTubes mest populære kanaler.

Klikk her – gratis voksenprat

Azzy fikk først internasjonal anerkjennelse som cosplayer. Azzy ville bruke måneder på å lage utrolig intrikate kostymer for hånd i en tid der dette ikke var veldig vanlig. Dette førte til at hun ble "oppdaget" og fikk henne en invitasjon til å vise frem arbeidet sitt på nasjonalt TV. Dette utløste at hun ble invitert til å delta på stevner over hele verden som en offisiell cosplay -gjest, møte fans, snakke på paneler og vokse et følgende. Cosplayet hennes fikk Azzy mye oppmerksomhet over hele verden og landet henne en opptreden på en populær YouTube -kanal. Azzy og Jordi inneholdt hverandre i YouTube -videoene sine og la bilder på sosiale mediekontoer også.

Azra Bajrami Høyde, vekt og fysisk info

Azzyland med kjæresten Jordi van den busschebefore azzy han var i et forhold med en jente som heter Jamie. Jordi er Azras første kjæreste, og før ham har hun ikke vært sammen med noen. Azzylands figur Statisticsazra Bajrami opprettholder en streng rutine, og resultatet er at hun har sterke glutes med tykke lår. Azzyland har også en anstendig høy høyde på 5 ft 6 in (167.64 cm), og vekten hennes er rundt 125.6 pund. Har du noen gang tenkt på Azra Bajrami«S nettoverdi?

Azzy vokste opp under fattigdomsgrensen i prosjekt/offentlig bolig til innvandrerforeldre. Til tross for deres vanskelige økonomiske situasjon sier Azzy at de var "rike på kjærlighet" og hun hadde en lykkelig barndom. I 2022 hadde Azzy en ryggmargsskade som forkrøplet henne. Hun klarte ikke å gå i 3 måneder og hadde konstant kronisk smerte. Smertene var så ille at hun vurderte å ta sitt eget liv.

Nasjonalitet

Azzy har en yngre søster, men vi vet veldig lite info om henne så vel som resten av familien hennes. Fra det vi vet, foreldrene hennes, er albanske innvandrere fra Nord -Makedonia. Gitt at Azzy tjener penger på innholdet og jobber med sponsorer, har hun over $ 500 000 verdt nettoformue.

Azra Bajrami prosjektene til
  • Mkbhd er en kjent amerikansk amerikansk YouTuber.
  • Azzy deltok på Wilfrid Laurier University for å studere kjemi og biologi.
  • Du kan høre at bursdagen hennes er 23. februar 1991.
  • Azra Bajrami som er kjent for sin Azzyland YouTube -kanal er en talentfull og smart kvinne.