Bay Area Webcam

Bay Area California

De fleste reir ble bygget på menneskeskapte strukturer nær områder med menneskelig forstyrrelse, sannsynligvis på grunn av mangel på modne trær nær bukta. Den ville kalkunbefolkningen ble introdusert på 1960 -tallet av statlige spillembedsmenn, og innen 2022 har blitt et vanlig syn i East Bay -samfunnene. Vestlig gravende ugler ble opprinnelig oppført som en spesiell bekymring fra California Department of Fish and Game i 1979. Californias befolkning falt 60% fra 1980 -tallet til begynnelsen av 1990 -tallet, og fortsetter å avta på omtrent 8% per år. En undersøkelse fra 1992–93 rapporterte liten eller ingen avl gravende ugler I de fleste av de vestlige fylkene i Bay Area, etterlater bare Alameda, Contra Costa og Solano fylker som rester av et en gang stort avlsrekkevidde.

Bay Area California Department

Photo Bay Area naken – hentet fra nettstedet https: // s.hdnux.com/bilder/36/65/34/8083210/3/1200×0.jpg

I dag er Bay Area hjemmet til Silicon Valley, Vinland og mange selskaper, universiteter, broer, flyplasser og parker. Det er alltid verdt å vite at innbyggerne i kystområde stolthet over å være et åpent sinn, mangfoldig og et veldig liberalt samfunn. Bay Area er hjemmet til mennesker fra mange forskjellige raser, religion, seksuelle orienteringer og nasjonaliteter. Teknologibransjen fortsetter fortsatt å tiltrekke mennesker fra hele USA og verden. Enhver form for rasisme, sexisme, homofobi og bigotry blir nesten alltid tatt offensivt av lokalbefolkningen. Med noen få bemerkelsesverdige unntak er delene av Bay -området av interesse for turister like trygge som alle andre store nordamerikanske byer.

San Fransisco

Yountville ligger i det nordlige San Francisco kystområde og er et populært reisemål for gourmet -servering og vinstatning i Napa County. Et stort antall topp vinprodusenter tilbyr smakerom og turer i Yountville American Viticultural Area, inkludert Domaine Chandon, Silver Trident Winery og Jessup Cellars. Byen er kjent for sine fine serveringsbedrifter, inkludert Michelin-Star French Laundry og Bouchon Bistro-restauranter.

  • I løpet av sommeren skaper stigende varm luft i Californias indre daler et lavtrykksområde som trekker vind fra Nord -Stillehavet høyt gjennom Golden Gate, som skaper byens karakteristiske kjølige vind og tåke.
  • Det gir praktisk tilgang til Russisk elv vinregion, som er hjem til topp vingårder som Korbel Winery og Russisk elv Vingårder.
  • Billetter blir sjekket på togene, og alle som finnes uten billett er ansvarlig for en betydelig bot.
  • Silicon Valley -En korthet for datamaskinindustrien så mye som en meta-region i Bay Area, bestående av deler av South Bay og Southern Peninsula.