Bea Secrets Webcam

Betty White’s Golden Girls Costar Bea Arthur «kalt Late Icon a f ** kin c ***» som show casting -regissør Spills Secrets

Som i spillene har Bea en skjult kjærlighet til søtsaker, og spiser gjerne Chucks komplementære søtsaker med Pokémon og deler den med Ashs egen Pokémon også. Bea har noen få eksentriske egenskaper for seg selv også, for eksempel ikke i stand til å huske Ashs navn, og refererer til ham bare som "Lucario’s Trainer". Hun ble vist trening med sin Pokémon som forberedelse av sin tredje kamp med Ash. Etter å ha introdusert hverandre for Pokémon, likte Ash og Bea noen søtsaker med Korrina og Goh. Dagen etter begynte de to kampen, med Leon som ankom for å se ut og gi kommentarer. Kampen hennes fortsatte i neste episode, der hun ble beseiret av Ashs Mega Lucario til tross for at hun gigantamaxing Machampen hennes, noe som fikk rangeringen til å gå ned.

Bea -hemmeligheter ser på korte videoer om

Foto Bea -hemmeligheter Naken – hentet fra nettstedet https: // sendnudeselfie.com/innhold/2022/07/wanna-pull-on-my-curls-mens-you-use-both-of-my-holes_001.JPEG

Furry sympati: tante Bea the Comfort Dog – The Epoch Times

Furry sympati: tante Bea the Comfort Dog.

Klikk her – gratis voksenprat

Rediger gjerne denne delen for å legge til manglende informasjon og fullføre den.Bea er den fjerde gymlederen Galarian Trainers står overfor i deres treningsutfordring i Pokémon Sword. Bea er kjent som Galar Karate Prodigy, etter å ha arvet de hundre år gamle tradisjoner og teknikker fra foreldrene sine. Hun er også en ekspert på Pokémon-typen Pokémon. Fra ung alder trente Bea strengt med sitt Pokémon under det våkne og strenge øye til foreldrene. Som et resultat utviklet hun en stoisk personlighet som holder ut til og med under alvorlige situasjoner i Pokémon -kamper. Hun prøver sitt beste for å gå ut, selv når nederlag virker nært forestående.

Les Secrets de Béa

Det ble først brukt i hennes kamp mot karatmesteren og vant etter å ha beseiret Hitmonchan. Grapploct var da BEAs andre Pokémon i sin verdens kroningsserie -kamp mot Ash, hvor den gikk opp mot hans Riolu. Til tross for at Riolu kjempet en god kamp, ​​vant Grapploct med relativt letthet.I Octo-gridlock på treningsstudioet! Det var den andre Pokémon Bea som ble brukt etter at Hitmontop tapte for Pikachu.

Bea hemmeligheter århundrer gammel

Foto Bea -hemmeligheter Naken – hentet fra nettstedet https: // i.Imgur.com/jv3mmbg.jpg

Se Korte videoer Om #BearDSecrets på Tiktok. Se kort Videoer om #BeauseCrets på Tiktok. Se Korte videoer Om #Beasuccess på Tiktok. Machamp ↔ Gigantamax Machamp Machamp dukket først opp i en flashback, sammen med Bea’s andre Pokémon. Det er i stand til gigantamaxing.I kamp tre med Bea!