Beauty Chickee Webcam

Skjønnhet Chickee Bio, nettoverdi 2022, alder, bursdag, høyde, foreldre

I følge rapporter har hun vært det dating andre sosiale medier personlighet, Corbyn Besson. Skjønnhet Chickee ble født 3. juni 1999, og gjorde henne til 21 år gammel. Hennes fulle navn er Christina Marie Harris, og hun ble født under stjernetegnet Gemini i en alder av 18. Hun ble født i Long Island, New York, og har amerikansk statsborgerskap. Som kristen er Christina en av mange hvite mennesker som gjør det. Fem fot og tre centimeter (1.6 m) Tall, Christina velkjente Beautychickee har tjent et anstendig beløp fra sin karriere som YouTuber.

Tilsvarende pleide hun å bruke fritiden sin på å se på skjønnhetsvlogger og andre videoer om skjønnhet. Michelle Phan er også en av hennes motiverende “skjønnhetsguruer.”En av grunnene til at hun startet sin egen YouTube -kanal er på grunn av henne. Christina er også en studentstudent, i henhold til hennes utdannelsesbakgrunn.

Beauty Chickees Karrierelinje:

På den annen side reiste hun seg også til berømmelse som kjæresten til en amerikansk singer-songwriter, Corbyn Besson. Bortsett fra har hun en videoserie som heter "Chickee Chit Chat" der hun snakker om oppveksten. I desember 2022 ga hun ut sin egen varelinje. Beauty Chickee er en påvirker av sosiale medier fra USA. Beauty Chickee er kjent for sin innflytelsesrike YouTube-kanal, BeautyChickee, der hun først og fremst legger ut om skjønnhet, mote og livsstilsemner. På den annen side er hun også til stede på Instagram @BeautyChickee med følgende på 487K -følgere.

Ting å gjøre – Florida ukentlig

TING Å GJØRE.

Klikk her – gratis voksenprat

Skjønnhet chickee derimot, hun

Foto Skjønnhet Chickee Naken – hentet fra nettstedet https: // fapopedia.nett/bilder/b/e/beautychickee/2000 // 1038.jpg

Det er imidlertid ingen informasjon om høgskolen hun går på. Christina begynte henne sosiale medier Karriere 8. mai 2022, da hun begynte i YouTube. Beauty Chickee er en amerikansk Instagram -kjendis.

Bio -wikis

Hun er kjent for sitt vakre utseende, søte smil, stil og fantastisk personlighet. Dessverre har vi ikke et nøyaktig estimat av nettoverdien hennes, men hun burde ha tjent en enorm sum penger fra YouTube og påtegninger. Hun bor sammen med familien i New York City, New York, USA.

Skjønnhet Chickee Marie Harris, og det var hun

Foto skjønnhet chickee naken – hentet fra nettstedet https: // lekkede modeller.com/wp-content/uploads/2022/12/christina_marie_harris _-_ beautychickee_leaked_nude_leakedmodeller.com_0018.jpg

  • Christina er en vakker ung jente som er i et forhold med en fyr som heter Corbyn Besson.
  • Fem fot og tre centimeter (1.6 m) Tall, Christina velkjente Beautychickee har tjent et anstendig beløp fra sin karriere som YouTuber.
  • Hun eier også en varelinje siden 2022 kalt Teen Skin Care.
  • Dessverre vet vi ikke hvor hun går på skolen.
  • Nettstedet er designet for å avdekke de sanne historiene til kjente og kjente mennesker og gi leserne informasjon om dem.