Bec Rawlings Webcam

Hvem er Bec Rawlings? Wiki, biografi, alder, ektefelle, nettoverdi

Hun er en inspirasjon for alle som prøver å trekke seg ut av et mørkt sted i livet sitt.

Bec Rawlings som prøver å trekke seg selv

Foto Bec Rawlings Naken – hentet fra nettstedet https: // fapello.com/innhold/b/e/bec-rawlings/1000/bec-rawlings_0112.jpg

Er en blandet kampsportkjemper fra Australia som konkurrerte i Strawweight Division. 9. mai 2022 ble det rapportert at Rawlings ble løslatt fra UFC og satt til å vises i Bare Knuckle FC -arrangementet. Hun møtte Alma Garcia på det første arrangementet BKFC 1 holdt 2. juni 2022. Rawlings vant kampen etter at Garcia nektet å svare på klokken etter andre runde.

Bec Rawlings Rekamp i BKFC med BEC

Foto Bec Rawlings Naken – hentet fra nettstedet https: // thefappeningblog.com/cnt/b/e/bec-rawlings/2022-04-06-29cc/bec-rawlings_thefappeningblog.com_0001.jpg

Gjorde Bec Rawlings Tren med Conor McGregor?

Hun avslørte også at eksmannen hennes kontinuerlig mishandlet sin eldste sønn Zake. Karriere, hun var begeistret for den opprinnelige måten å bokse på, som er nakent knokende boksing. Videre vant hun sin neste kamp via innsending i første runde. For ikke å nevne, MMA -jageren er veldig kjent og vellykket. Med sin konstante innsats og harde arbeid er hun en av de mest fremtredende jagerflyene i UFC. Til tross for mangel på motivasjon og mot som tenåring, gir hun motstanderne en god kamp.

  • Hun elsket senere til Brisbane, Australia på jakt etter en mulighet til å delta i de større kampsportarrangementene og turneringene.
  • Hun vant noen av kampene, men hun vant ikke dem alle.
  • Rawlings gjorde sin profesjonelle MMA -debut 15. oktober 2022 på Brace 12 i Hobart, Tasmania.
  • Bortsett fra det, har andre kjærester også beskyldt Hyatt for vold og overgrep.
  • Rawlings møtte Elina Kallionidou 22. februar 2022 på Bellator 240.