Beck Crocker Webcam

Becky Crocker @beckycrocker ofonlyfans

Blanche Ingersoll etterfulgt av Husted ble valgt til å skildre Betty Crocker. Showet viste seg populært, og ble til slutt båret nasjonalt på NBC -radio, med Agnes White som Betty. I løpet av de neste tre tiårene ville kvinnene anonymt skildre Betty Crocker på lufta og på matlagingsskoler. De er mer enn 194 videoer og 253 bilder av Becky Crocker @BeckyCrocker Offentlig video / private videoer Du må ha minst 3 lastet video for å sende venneforespørsler.

  • Showet forble på nettverksradio til 1953; Det meste av tiden var programmet på NBC eller CBS, men det var på ABC fra 1947 til 1953.
  • Showet viste seg populært, og ble til slutt båret nasjonalt på NBC -radio, med Agnes White som Betty.
  • I 1932 hadde denne ordningen blitt så populær at General Mills begynte å tilby et helt sett med bestikk; Mønsteret ble kalt "vennskap" (senere omdøpt til "Medality").
  • I 1924 kjøpte Crocker en stemme med debuten til "The Betty Crocker Cooking School of the Air "på en stasjon i Minneapolis.
Beck Crocker på lufta og

Minst 17 andre Betty Crocker -oppskriftssamlinger var også på trykk i 2022. Betty Crocker ble opprettet i 1921 av Washburn-Crosby og annonsøren Bruce Barton. Under Marjorie Husteds tilsyn ble bildet av Betty Crocker "Zeus" av General Mills. I 1928 slo Washburn Crosby seg sammen med andre freselskaper for å danne General Mills. Beskrevet som et amerikansk kulturikon, har bildet av Betty Crocker tålt flere generasjoner, og tilpasset seg å endre sosiale, politiske og økonomiske strømmer.

Betty Crocker

Navnet Betty ble valgt fordi det ble sett på som et muntre, all-amerikansk navn. Det ble sammenkoblet med etternavnet Crocker, til ære for William Crocker, en Washburn Crosby Company -direktør. Karakterens bilde har blitt oppdatert syv ganger siden hennes skapelse, og gjenspeiler endringer i moter og frisyrer. Becky Crocker har over 1.3 millioner følgere på Instagram som hun har tjent ved å legge ut sine vakre bilder og korte videoer. Bortsett fra Instagram har hun også fått 333K -følgere på Tiktok hvor hun laster opp korte videoer.

Saco Middle School -elever Make Quarter Three Honor Roll – Press Herald

Saco Middle School -elever lager kvart tre æresrull.

Klikk her – gratis voksenprat

Beck Crocker jobber med John

Sett inn i poser med mel, kan de brukes til å redusere kostnadene for Oneida Limited Bestikk. I 1932 hadde denne ordningen blitt så populær at General Mills begynte å tilby et helt sett med bestikk; Mønsteret ble kalt "vennskap" (senere omdøpt til "Medality"). I 1937 ble kupongene skrevet ut på utsiden av pakker, og kopierte som ba kjøperne om å "spare og innløse for store besparelser på fint kjøkken- og hjemmetilbehør i katalogen vår". I 1924 kjøpte Crocker en stemme med debuten til "The Betty Crocker Cooking School of the Air" på en stasjon i Minneapolis.

Du må være 18+ for å se dette samfunnet

Bortsett fra reklamekampanjer i trykte, kringkastede og digitale medier, fikk hun en rekke kulturelle referanser i film, litteratur, musikk og tegneserier. Det er en rekke Betty Crocker -merkede produkter, inkludert plastmatbeholdere og målekopper, og en linje med små apparater som popcorn -poppers og sandwichprodusenter. Et portrett av Betty Crocker ble først bestilt i 1936, et "morlig bilde" som "blandet funksjonene til flere medlemmer av hjemmetjeneste" som ble malt av Neysa McMein. Det endret seg subtilt gjennom årene, men imøtekommer alltid generelle Mills kulturelle oppfatning av den amerikanske hjemmeværende – kunnskapsrik og omsorgsfull. I 1949 ble skuespillerinnen Adelaide Hawley Cumming Betty Crocker i mange år.

Beck Crocker for å danne generell