Bella Bohdi Webkamera

Bella Bodhi Høyde, vekt, bio, wiki, alder, foto, Instagram

For Victoria’s Secret Fashion Show i 2022 valgte stjernen en ren kjole med en stupende utringning og lårhøy spalte. På Met Gala i 2022 sto supermodellen ut i en smykkede Moschino -kjole utsmykket med store utskjæringer på hofta. Bella Hadidpulled ut alle stoppene for en tur med venner, og det inkluderte å ha på seg en særlig risikovisjon en badedrakt mens du er ute på en båt. Hun har nådd stjernestatus gjennom Instagram og har nå mer enn en million følgere på Instagram -kontoen sin.

Bella Bohdi enorme følger som har gjort
  • De fleste av hennes nære venner og familiemedlemmer kaller henne ved navnet Belle.
  • Bella Bodhi avslørte aldri noe om kjærlighetslivet hennes.
  • Bella tilbringer det meste av livet i Storbritannia, så det er ganske åpenbart at hun gjorde skolegangen derfra.
  • Videre, hun aldri avslørt Alt om utdannelsen hennes, men modellen ser ut til å være utdannet ved et kjent institutt.
  • I en ny lysbildefremvisning Bella lagt ut på Instagram, viste hun frem noen morsomme bilder fra en nylig ferie hun tok med venner.

Bella begynte sin karriere som Instagram ModelBodhi belaster et månedlig abonnement per måned fra fansen. Bella steg til mer berømmelse etter at en av videoene hennes ble viral på sosiale medier og hun ble samtalen om byen ble av sin krøllete figur og store byste. Hun har definitivt laget store bølger i fitness- og showbiz -bransjen. Med sin fantastiske motesans har hun fått et stort etterfølgelse som har gjort henne til et stort merkepåvirkning.

Bella Bohdi definitivt laget

Populære innlegg

Deepika Verma er en indisk innholdsskaper, apputvikler, SEO/SMO-ekspert og medgründer av Newsunzip Medies Company. Hun fungerer for tiden som senior digital markedsføringsleder i Fox Media Hub Firm. Hun elsker å skrive om trending nyheter på Newsunzip.com.

Bella Bohdi 2022, den

4 av 5 stjerner til Bohdi av Bella Jewel https: // t.CO/KOKWDDDP0W

— Caroline Scott (@WorldOfbooks65) 22. desember 2022