Beste Koreanske Webkamera

45 beste koreanske dramaer å se i 2022

Denne er en fin blanding av romantikk, såpedrama og komedie, så hvis du liker historier om menneskelig interesse, er Sky Castle definitivt K-dramaet for deg. En lånhai blir tvunget til å revurdere sin voldelige livsstil etter ankomsten av en mystisk kvinne som hevder å være hans lenge tapte mor. En serie misforståelser forårsaker Lee Shin, den cocky lederen av "The Stupid" og Lee Gyu-Won, en student med hovedfag i tradisjonell koreansk musikk for å starte på feil fot. Ji-sook står overfor en vanskelig tid på grunn av farens gjeld og begynner jaget av pengeutlånere.

  • Denne serien følger reisene til fire kvinner og deres familier når de prøver å opprettholde status quo blant den øvre skorpen i det sørkoreanske samfunnet.
  • Han løper bort livredd og ender opp med å skade seg dårlig, men hun redder livet og ber om å holde seg ved siden av.
  • Kaptein Ri klekker etter hvert en plan for å få Se-Ri tilbake til Sør-Korea ved hjelp av troppen hans, men ikke før de alle takler hindringene som kommer deres vei-og deretter noen.
  • Spillet tilbyr mange aktiviteter, inkludert små ting som fiske, jordbruk, handel osv. og større hendelser som PvP Siege eller Castle Battles.
  • K-Pop Superstar Hoo Joon (Choi Tae-Joon) møter magasinreporter Lee Geun-Young (Choi Soo-young) ved åpningen av en ny nattklubb.

Det drives av en kvinne som heter Wol-Joo (Hwang Jung-Eum) ved hjelp av tidligere overnaturlig etterforskersjef GWI (Choi Won-Young). Det han ikke skjønner umiddelbart, er at Ssanggab -vognlinjen faktisk er der både de døde og i live samles, og de besøker faktisk kunder i drømmene sine for å løse problemer. Dong Baek (Yoo Seung-ho) er en detektiv med den unike evnen til å se alle en persons minner når de berører dem. Denne ferdigheten kommer definitivt godt med når han hjelper kriminell profiler Han Sun-Mi (Lee Se-Young) med å jakte ned en seriemorder.

Shinui

På grunn av tendensen til den røde Dakgalbi -sausen til å sprute, er det vanlig å se mange spisesteder ha på seg forklær over klærne når de koker og spiser. Men disse rettene, selv om de er utmerkede i seg selv, blir overskygget av sin grillede leder. Selv om dens særegne pikant kan kaste litt av, er den smaken det som holder den på det sørkoreanske bordet uke etter uke.

Lol jeg bare spøker.
Jeg vurderer sønnen Vety høyt, den beste asiatiske spilleren noensinne, koreanske Ronaldo. En av de beste innvendige fremover akkurat nå.

— Nee (@reo__57) 26. mai 2022

Her har vi listet opp de beste K-dramaene for å se på-og hvis du er godt kjent med de mer etablerte K-dramaene, må du konsultere listen over de beste nye koreanske showene på Netflix i 2022. Filmen er verdt å se på av 1 grunn, og bare en grunn, den bekjempe scener. Du må bare overse det åpenbare lille budsjettet, og dårlig engelsktalende skuespill. Hollywood burde virkelig komme med programmet, og innlemme noen av disse typer kampscener i filmene sine. Ja, temaet for denne filmen er veldig klisjé, men dette vil ikke engang forringe filmens visningsopplevelse i detalj.

Beste koreansk hele tiden

Foto beste koreansk naken – hentet fra nettstedet http: // www.xnightflight.com/fr/image/bb2e61b47ae89eec489b17d584f77918.jpg

Fortell vennene dine

Selv om svar 1988 var den siste serien laget, er den den mest grundige, etter både barna og foreldrene til Ssangmun-dong neigborhood i Seoul. Mine mistertells historien om to personer som sliter med økonomiske problemer, familiedrama og ensomhet. Park Dong-hun (Lee Sun-kyun) er en middelaldrende ingeniør som jobber under en sjef som er yngre enn ham, mens han sørger for sine to arbeidsledige brødre og moren deres. For å gjøre vondt verre, har Dong-huns kone en affære med sjefen sin . I mellomtiden er 20-noe Lee Ji-an (K-pop-stjernen IU) i et fjell av gjeld og vil gjøre omtrent hva som helst for å få lånethaiene fra ryggen.

41 Beste koreanske filmer Av all tid – looper

41 Beste koreanske filmer Av all tid.

Beste koreanske og større arrangementer

Foto Beste koreansk Naken – hentet fra nettstedet http: // www.Les-Lundis-Daltor.com/image/566727.jpg

Klikk her – gratis voksenprat