Beth Flower Webcam

Beth er blå

Faktisk er Star of Bethlehem -blomster merket skadelig i Alabama, og er på den invasive eksotiske listen i 10 andre stater. Star of Bethlehem er en vinterpære som tilhører Lily -familien, og blomstrer på sen våren eller forsommeren. Det er hjemmehørende i Middelhavsregionen og ligner vill hvitløk. Løvet har buede blader, men har ikke hvitløkslukt når det knuses. Stjernen i Betlehem er ganske hardfør for temperaturens ytterpunkter i sine voksende soner. Fuktighet er heller ikke et problem så lenge jordfuktighetsbehovene er oppfylt.

Beth Flower inkludert i år, dens første

Foto Beth Flower Nude – hentet fra nettstedet https: // img3.Hotnessrater.com/3800290/Beth-Lily-toppløs.jpg?w = 4000 & h = 6000

  • Hvert år siden har det fått 2 inkludert i år, dets første år under den velprøvde vinner -merket.
  • Unge stjerner av Bethlehem -planter trenger regelmessig vanning for å holde jorda jevn fuktig, men ikke fuktig.
  • Jeg er stolt av taglinjen vår på Dallas Arboretum prøveprogram "hvis vi ikke kan drepe det, ingen kan!", Så du kan satse på at jeg skal teste det igjen den kommende sommeren.

Hvert år siden har det fått 2 inkludert i år, dets første år under den velprøvde vinner -merket. Jeg ser ingen forskjell, men det er en god ting fordi disse plantene er unike, robuste og veldig nær en ekte blå. En av mine topp 3 eller 4 PW -planter og vil anbefale om bare for den unike formen og den rike blå fargen. Hvis du bestemmer deg for å plante stjerne av Bethlehem blomsterpærer i landskapet ditt, gjør det om høsten. Planten er hardføre i USDA Zone 3 med mulch og vokser i soner 4 til 8 uten mulch.

Beth Flower Year under de velprøvde vinnerne

Foto Beth Flower Naken-hentet fra nettstedet https: // static-ca-cdn.Eporner.com/bilder/732354.jpg

Bess blomster

Når planten er i dvale, blir fuktighetsbehovene redusert, og den trenger vanligvis ikke noe tilleggsvanning. Stjernen i Bethlehem blomsterpærer skal plantes ca 5 cm.) fra hverandre og på en dybde på 13 cm.) til basen av pæren. For å avverge invasive tendenser, planter du i en nedgravd beholder eller et område som er foret og kantet slik at pærer bare kan spre seg så langt. Etter at Star of Bethlehems blomstrende periode er over, vil du sitte igjen med en masse sammenfiltret løvverk som ikke er spesielt attraktiv. Så lenge det holder seg grønn, vil den sende næringsstoffer ned til pærene.

David har blitt intervjuet av en rekke aviser og National U.S. magasiner, for eksempel kvinnens verden og amerikansk måte. Match et tema eller valgt farge med blomsterarrangementer tilpasset din store dag! Beth’s Flowers er stolt over å ha vært en del av produksjonsselskapet for å skaffe bryllupsblomstene til en episode av "Queen Sugar" som sendes på Oprah.com i sin femte sesong.

Beth Flower Det er hjemmehørende i

Foto Beth Flower Naken – hentet fra nettstedet https: // sex103.com/wp-content/opplasting/nettsteder/10/2022/10/6-328.jpg

Beth Fowler

Blomstene åpnes sent på morgenen og stenger når solen går ned eller under overskyet vær. Star of Bethlehem har en rask vekstrate og vil raskt spre seg. Dermed anses det som invasivt på noen områder, så husk å sjekke dine lokale anbefalinger før du planter. Pærene skal plantes om høsten for vårblomster. Så kom august, september og oktober, og de hadde det fortsatt bra! Plantene spredte seg til 18 tommer over og fikk omtrent 12 tommer høye.

Hageklubbmedlemmer hører fra Flower Farm Neighbours Thenewsenterprise.com – Elizabethtown News Enterprise

Hageklubbmedlemmer hører fra Flower Farm Neighbours Thenewsenterprise.com.

Klikk her – gratis voksenprat

Fjern mulch når bakken tiner om våren og plantene begynner å dukke opp. Unge stjerner av Bethlehem -planter trenger regelmessig vanning for å holde jorda jevn fuktig, men ikke fuktig. Eldre planter har en viss toleranse for tørr jord, men de foretrekker fremdeles en moderat mengde fuktighet. Mens planten vokser aktivt om våren og sommeren, blir vann når jorden føles tørr et par centimeter nede.