Big Brother Webcam

Big Brother American TV -serie

Imidlertid, hvis deltakeren vinner sine stunts, vil spilleren bli kåret til "husets leder" for en dag. Gjesten som blir i huset lenger enn noen andre vinner 500 000 dollar. Omtrent halvveis i spillet blir de utvidede husholdningsmedlemmene medlemmer av Storebror Jury, som spiller en rolle å stemme på vinneren av serien mellom de to siste husholdningene.

Big Brother 500.000

Foto storebror Naken – hentet fra nettstedet https: // shopbluebirdsalon.com/img/246081.jpg

Big Brother -spiller vil bli navngitt

Foto storebror Naken – hentet fra nettstedet https: // realkey.ru/marqueze/innhold/video_screenshots/68000/68986/kilde/1.jpg

I begynnelsen av hver uke i huset konkurrerer husholdningene om tre typer konkurranser, husholdningssjef, ikke-not og kraften i veto. Introdusert i sesong tre er kraften til veto, der alle husplasser konkurrerer om retten til å erstatte eventuelle nominerte hus fra utkastelsen, som fortsetter til tre husbyråer gjenstår. Introdusert i sesong syv er ikke-ikke-konkurranser, der det å miste husholdningsanlegg blir straffet med et "Have-Not" -diett ved å spise bakke og sove i et spesielt soverom resten av uken. Men de får en ny sjanse til sikkerhet gjennom den splitter nye jokertegnskonkurransen.

Storebror kastet husegjær

Foto stort bror naken – hentet fra nettstedet https: // static-ca-cdn.Eporner.COM/Gallery/DQ/8R/N35HAAE8RDQ/594735-BIG-BROTHER-HUNGARY-NADITY.jpg

Kringkaste

Houseguests konkurrerer nå om $ 750 000, en økning fra $ 500 000 de foregående 22 sesongene. Hver uke, parade.com vil snakke med det nylig-evikterte husmannen om sin tid i spillet. Daglige oppsummeringsepisoder som ble sendt i løpet av den første sesongen var omtrent 20–23 minutter uten reklamefilmer.

Storebror Houseguests du kanskje ikke vet gikk bort – looper

Storebror Houseguests du kanskje ikke vet, gikk bort.

Klikk her – gratis voksenprat