Blue Rai Webcam

Rai Blue

Blu-ray Disc Association anbefaler, men krever ikke at Blu-ray-skiven er i stand til å lese standard DVDer og CD-er, for bakoverkompatibilitet. Mest Blu-ray-plate Spillerne er i stand til å lese både CD -er og DVD -er; Imidlertid noen få av de tidlige Blu-ray-plate Spillere som ble utgitt i 2006, som Sony BDP-S1, kunne Spill DVDer Men ikke CD -er. I tillegg, med unntak av noen tidlige modeller fra LG og Samsung, kan ikke Blu-ray-spillere spille HD DVD-er, og HD DVD-spillere kan ikke spille Blu-ray-plater. Noen Blu-ray-spillere kan også spille av video-CDer, Super Audio CDer og/eller DVD-Audio-plater. All Ultra HD Blu-ray-spillere kan spille vanlige Blu-ray-plater, og de fleste kan Spill DVDer og CD -er. Blu-ray-utstyr er pålagt å implementere det digitale innholdsbeskyttelsessystemet med høy båndbredde for å kryptere dataene som er sendt av spillere til å gjengi enheter gjennom fysiske tilkoblinger.

  • På den annen side ble ideen om å bruke billige DVD -medier populær blant enkeltbrukere.
  • Selv om laseren kalles "blå", er fargen faktisk i fiolettområdet.
  • ROM Mark er en liten mengde kryptografiske data som lagres separat fra normale Blu-ray-skivedata, med sikte på å forhindre replikering av platene.
  • JVC utviklet en trelagsteknologi som gjør det mulig å sette både standard-definisjon DVD-data og HD-data på en BD/ DVD-kombinasjon.
  • Dette røde lasermediet kan produseres på eksisterende DVD-produksjonslinjer med lavere produksjonskostnader enn 25/50 GB Blu-ray Media.
Blue Rai Ray -opptakere, stasjoner og spillere

Foto Blå Rai Naken – hentet fra nettstedet https: // aspencanyonproperties.com/wp-content/opplasting/nettsteder/7/2022/04/32-250.jpg

Denne Java-versjonen heter BD-J og er bygget på en profil av den globalt kjørbare MHP-standarden; Gem er den verdensomspennende versjonen av Multimedia Home Platform Standard. Bak lukkede dører på CES 2007 avslørte Ritek at den med suksess hadde utviklet en høy definisjon av optisk skiveprosess som utvidet skivekapasiteten til ti lag, og økte platenes kapasitet til 250 GB. Det bemerket imidlertid at den største hindringen var at nåværende lese-/skriveteknologi ikke tillot flere lag.

Film- og TV -guider

BD-ROM-spesifikasjonen definerer fire Blu-Ray Disc Player-profiler, inkludert en lydsprofil for lyd (BD-Audio) som ikke krever videododing eller BD-J. Alle videobaserte spillerprofiler (BD-video) er pålagt å ha en full implementering av BD-J. Opprinnelig lagret BD-ROMS video opp til 1920 × 1080 piksler oppløsning på opptil 60 (59.94) Felt per sekund. For øyeblikket, med UHD BD-ROM, kan videoer lagres på maksimalt 3840 × 2160 piksler oppløsning på opptil 60 (59.94) rammer per sekund, gradvis skannet. Mens mest strøm Blu-ray-spillere Og opptakere kan lese og skrive 1920 × 1080 video på hele 59.94p og 50p progressivt format, nye spillere for UHD -spesifikasjonene vil kunne lese på 3840 × 2160 -video på begge 59.94p og 50p formater. Lese- og skrivemekanismer er imidlertid mer kompliserte, noe som gjør Blu-ray-opptakere, stasjoner og spillere dyrere enn DVD-kollegene.