Blueface Bgc Webcam

Blueface er dårlig Girls Club«Edition Wrestling Match in» Vibes «video

Representanten, som trakk selskapet sitt ut av produksjonen to uker inn i showet, sa at Porter heller ikke planla nok til å holde deltakerne opptatt. Han sa at Porter sluttet å ta kvinnene ut hvor som helst fordi "de ville kjempe overalt", vanligvis under påvirkning av alkohol. Zia sa at hun ble truffet ved åtte separate anledninger mens hun var hjemme, hvorav syv var av Malone. Hun sa at mye av det ikke ble fanget på kamera eller inkludert i showet fordi hun aldri gjengjeldte, men tre andre deltakere bekreftet historien hennes.

Blueface BGC klikk her

Foto Blueface BGC Naken – hentet fra nettstedet https: // i.ytimg.com/vi/nkk8ebclpqu/maxresdefault.jpg

  • Det var konstant kamp i løpet av de neste seks dagene, sa deltakerne, hvor det ble dannet allianser og rivaliseringer.
  • Den eneste fansvilkårene forbyr innhold som fremmer vold og rus – som begge var vanlige på showet.
  • Etter den enorme suksessen med deres forrige samarbeid, "Moonwalking in Calabasas", markerer dette de to West Coast -rapperne andre samarbeid.
  • Måten folk snakker om Kayla er så interessant for meg.
  • Mennene i huset hadde "frie tøyler" å gå uansett hvor de ville, sa deltaker Kayla Stinson – med kallenavnet Storm i huset – inkludert i kvinnens soverom, som ikke låste.

"Mange mennesker gjorde det bare for kameratiden," sa Stinson. "Som, de ville egentlig bare ha den anstrengelsen. De kjempet bare da de visste at sikkerheten skulle bryte den opp i løpet av noen få sekunder."Det var konstant kamp i løpet av de neste seks dagene, sa deltakerne, hvor det dannet allianser og rivaliseringer. På et tidspunkt var det 4000 brukere meldt seg på Porters konto, og de ville ha betalt mellom $ 30 og $ 50 per måned for innholdet. Episodene ble lagt ut sporadisk fra begynnelsen av oktober til slutten av november. Basert på disse tallene ville abonnementsavgiftene ha satt opp mellom $ 100.000 og $ 200.000 per måned, men deltakerne som snakket med Insider sa at de så noe av det.

Porter ønsket å skape en «dårlig Girls Club«For den digitale tidsalderen

"Det var bare så ekte, og det var ikke skrevet i det hele tatt," sa Cooper. "Så det hele var basert på ekte energi, virkelige handlinger og reaksjoner."Hun sa at mens deltakerne oppfylte rollen som dårlige jenter," kanskje de tok det litt for langt noen ganger."Zia sa at det ikke ble gjort noen psykiske helsevesen før kvinnene meldte seg på for å delta i showet, noe hun trodde var en feil. Det er ingen lover om hvordan et produksjonsteam skal passe på den mentale velvære for virkelighets-show-deltakere, men bruken av psykologer har blitt standard for reality-TV-show.

Blueface BGC bokmerke Facebook -ikon Brevet

Foto Blueface BGC Naken – hentet fra nettstedet https: // i.ytimg.com/vi/exj3tmyiu_m/maxresdefault.jpg

Blueface og DDG deler et «kjøtt denne» videoen – Uproxx

Blueface og DDG deler et "kjøtt denne" videoen.

Klikk her – gratis voksenprat

BGC er i referanse til Blueface’s vellykkede blå Girls Club, der du kan betale for ukentlige episoder på Blueface’s Only Fans -konto. Denne sangen refererer til mange ting fra så ille Girls Club, som kvinnene som kjemper. Ughhhhh Rocky var en av mine fave dårlige jenter noensinne, men kjære..

Deltakerne sa at kamper brøt ut mellom kvinnene nesten umiddelbart

Chrisan Malone, alias Rock, sa at hun mistet en tann i en kamp mens en deltaker på showet. "Jeg ville heller ha blitt skrevet, for da hadde vi sannsynligvis ikke hatt så mye drama i huset som vi gjorde."I et elegant Hollywood -hjem midt i en hetebølge, brøt en kamp ut som en kvinne kledd i en blomstertopp og røde bytteshorts lanserte en smykkede porselensskål over stuen. Fem av kvinnene snakket med innsider og sa at opplevelsen ikke akkurat var det de meldte seg på. Lagre artikkelikon et bokmerke Facebook -ikon Brevet F. Lukk ikon to kryssede linjer som danner en «x».

Den eneste fansvilkårene forbyr innhold som fremmer vold og rus – som begge var vanlige på showet. Når den ble kontaktet av Insider, sa en representant for plattformen: "OnlyFans fortsetter å overvåke denne kontoen nøye og har fjernet alle innlegg i strid med våre vilkår for tjeneste."Denson sa at hun prøvde å holde seg utenfor argumenter og drama for det meste, noe som kan være vanskelig å gjøre.