Bogdan Shemakin Webcam

Big Ramy vinner 2022 Mr Olympia

Årets Olympia leverte absolutt all spenningen som ble lovet i oppbyggingen for å konkurrere. Mest oppmerksomhet var på Champ Brandon Curry, og Phil Heath, Med Phils retur for å fange en åttende tittel som en av de største historiene.

Bogdan shemakin han var i stand til

Foto Bogdan Shemakin Naken – hentet fra nettstedet https: // pic.Gaytorrent.RU/TPICS/2022/04/16264167.jpg

  • Mest oppmerksomhet var på Champ Brandon Curry, og Phil Heath, med Phils retur for å fange en Åttende tittel å være en av de største historiene.
  • Kom på andreplass like bak ham, var ingen ringere enn den nå tidligere mesteren Brandon Curry, som så veldig imponerende hele veien gjennom.
  • Han var i stand til å matche eller slå hver positur mot mesterne, og virkelig imponert på vei til seieren og folkemesterprisen.
  • Dette Års Olympia absolutt levert på all spenningen som ble lovet i oppbyggingen for å konkurrere.
Bogdan Shemakin slo hver positur

Foto Bogdan Shemakin Naken – hentet fra nettstedet https: // www.Everydayporn.CO/INNHOLD/VIDEOS_SCREENSHOTS/149000/149600/Forhåndsvisning.jpg

Han leverte løftet om å komme skrellet i år, og var i beste form av karrieren. Han var i stand til å matche eller slå hver positur mot mesterne, og virkelig imponert på vei til seieren og folkemesterprisen. Etter en enorm intens visning ved fordommen, kom det hele ned til lørdagskveldens finale. Til slutt ble Big Ramy kronet til 2022 MR. Olympia, som beviser seg som den beste kroppsbyggeren i verden. Kom på andreplass like bak ham, var ingen ringere enn den nå tidligere mesteren Brandon Curry, som så veldig imponerende hele veien gjennom. Tredjeplassen utmerkelser ville gå til 7x Olympia Phil Heath, som så bra ut med tanke på tiden hans, men ikke lyktes i sitt forsøk på å vinne en Åttende tittel.