Bonnie Bowtie Webcam

Oppdage Bonnie Bowtie «s populære videoer

Denne figuren vil endre seg fra Foxy til Bonnie, avhengig av hvem som er aktiv i Pirate’s Cove. Å ikke ta hensyn til denne detaljene og dermed se på Pirate’s Cove til feil tid kan koste deg ditt løp.” – Karakterbeskrivelse. På slutten av natten 6 av fem netter på Freddy’s 2, vises Bonnie, sammen med den andre visne animatronikken, blir holdt for den første Game Restaurant.

  • Unødvendig å si å miste muligheten til å bruke kameraene dine i så lang tid vil sannsynligvis være en dødsdom.
  • Drakten hans har smeltet over sommeren, med skade over det hele.
  • Som vist i FNAF 3 minispel, fant William Afton ut om de fangede sjelene inne i animatronikken, og bestemte seg for å komme tilbake til stedet og ødelegge dem en etter en.
  • Det ser ut som om Bonnie kan være delvis på kontoret allerede når den ligger utenfor venstre dør.

Bonnie er den andre karakteren som får tre skinn.Den første var Springtrap. Bonnie var den første karakteren som fikk to skinn.De to skinnene er Sjokolade Bonnie og Påske Bonnie. Han kan låses opp ved å redde ham i det kosmiske motorvei -nivået.

Skinn

Ulike glassbiter er sprukket, spesielt på venstre arm eller øre. Et gap kan sees i overkroppen hans, der en pil ser ut til å ha blitt skutt gjennom. Påske Bonnie ser ut til å være likheten med den hvite kaninen fra FNAF World, men basert på Bonnies modell i stedet for leketøy Bonnie. Han er en hvit rosa kanin med en påskeeggdesign på brystet, en gul bowtie med den ytre kanten oransje, og en tagg på øret hans som sier "god påske!"". Withered Bonnie mangler venstre arm og nesten hele hodet, med bare underkjeven og delen av endoskelettens hode igjen.

Bonnie Bowtie veldig annerledes design

Foto Bonnie Bowtie Naken – hentet fra nettstedet https: // statisk cache.K2s.CC/miniatyrbilde/37215E21C1089/Main/0.JPEG

LeBron James «sønn Brony, 17, er alt vokst opp når han går på prom med nydelig date – Hollywoodlife

LeBron James «sønn Brony, 17, er alt vokst opp når han går på prom med nydelig date.

Klikk her – gratis voksenprat

Smeltet Sjokolade Bonnie er en hud introdusert i det spesielle leveringshop -sjokoladebegivenheten, lagt til 1. april 2022. Hans generelle design ser ut til å være inspirert av flere andre Bonnie -varianter. Riper kan sees på drakten hans, spesielt rundt ansiktsregionen hans. Øynene hans ser ut til å være nesten en omvendt av den opprinnelige Bonnies; Mørk, med en truende rød glød.

Sjokolade Bonnie

Øynene hans er stort sett svarte, men irisene hans lyser lys rød. Til slutt, i overkroppen er et pikselert hjerte som flimrer og gløder. Hans generelle utseende ligner på den originale Bonnie, men hudfargen hans har endret seg til White for å ligne fargen på en virkelige kanin. Det er en tag på venstre øre som sier "god påske", med "S" som en annen farge enn resten av bokstavene. Øynene hans er nå blå, nesen hans er nå lilla, og bue-båndet hans er knallgult. I det andre spillet har Bonnie en veldig annen design – som Freddy Fazbear, har han også to knapper på brystet.