Brad Bastidas Webcam

Topp 4 sjokkerende Brad Mondo -kontroverser og skandaler

Den 19 år gamle columbianen har levd et veldig interessant liv og møter noen veldig interessante mennesker underveis. Hans engasjementsfrekvens på Instagram -kontoen hans er veldig imponerende, følgelig tiltrekker den merkevarer og sponsing av merkevarer. Den berømte stjernen er av columbian nasjonalitet og har latino etnisitet. Brad Bastidas hadde en imponerende følge av 1.4 millioner på Tiktok -kontoen hans. Han er kjent for videoene sine på Tiktok og Instagram, men Tiktok -håndtaket hans ble fjernet på grunn av en ukjent grunn.

  • Videre har han ikke avslørt sitt personlige liv og etter sigende nevnt at han ønsker å holde sitt profesjonelle liv atskilt fra hans personlige liv.
  • Til tross for smilene, så Brad veldig nervøs ut og det var ganske tydelig at Snitchery ikke var fornøyd.
  • Han er blant en av de mest trendende personlighetene i Tiktok.Du vil snart se ham innmodellerende skudd.
  • Brad innrømmet på sin Twitter at mannequinene kan ha blitt byttet ved et uhell, men ikke med vilje.
Brad Bastidas livsstil, og selfie

Foto Brad Bastidas Naken – hentet fra nettstedet https: // image.ISU.PUB/170510083159-B262FF131D6C924710B28A21E82102A3/JPG/PAGE_1.jpg

Dagen etter laget Brad en video med tittelen “How I Created My Own Hair Care Line Xmondo”. Instagram -stjerne som reiste seg til berømmelse ved å dele en rekke mote, livsstil og selfie -bilder. Fansen hennes var enda sint, og det samlet mange samtaler og samtaler på YouTube -bransjen.

Brad Bastidas hvis noen av dere

Foto Brad Bastidas Nude – hentet fra nettstedet https: // Anothimg -DazedGroup.netdna-ssl.COM/786/7-0-2200-3000/Azure/Another-Prod/400/8/408170.jpg

Hvem er Brads kone og hvorfor bryr Internett seg så mye at hun fikk sparken?

Dessuten hadde Brads Tiktoks konto omtrent 1.4 millioner følgere, som kom som et stort sjokk for fansen hans. Snitcherys hår var allerede skadet og tørt, og det å være hårstylist Brad burde ha visst å bleke at de hårtypene ikke er anbefalt. Men Brad bleket håret for å gi henne et blondt utseende av platina, men det fyrte helt tilbake og håret hennes så ut som tørre gule nudler. Til tross for smilene, så Brad veldig nervøs ut og det var ganske tydelig at Snitchery ikke var fornøyd. "I mellomtiden, hvis noen av dere også vil vite det, kan du gå til Facebook -siden deres og spør dem. Jeg vil virkelig sette pris på det, ”skrev han.

2022 Dallas-området All-District Gutter, fotballag for jenter: District Award Vinnere og mer – The Dallas Morning News

2022 Dallas-området All-District Boys, Girls Soccer Teams: District Award -vinnere og mer.

Klikk her – gratis voksenprat

Dessuten har fansen på internett sensasjon lastet opp Brad Bastidas Tiktok klipp på YouTube, og får tusenvis av visninger. Dessuten heter hans mest sett video ‘This er grunnen til at jeg lukker Tiktok -kontoen min+3.1 m følgere, som fikk 50 tusen visninger. Videre har han ikke avslørt sitt personlige liv og etter sigende nevnt at han ønsker å holde sitt profesjonelle liv atskilt fra hans personlige liv. Dessuten spør Brads fans stadig om stjerneskiltet sitt, der de vil forholde seg til favorittstjernen sin.