Brandi Lauren Webcam

Brandi Lauren

I følge sosiale medier rapporterer hennes forholdsstatus singel. Kjærestens navn nevner ikke på denne siden. Så vennlig koblet til siden vår for å få all informasjonen. Foruten bryting og streaming, er Brandi Lauren også en modell.

Brandi Lauren livsstil så fortsett å lese dette

Foto Brandi Lauren naken – hentet fra nettstedet https: // pbs.Twimg.com/media/e6hmzu7ucaclutj.JPG: Stor

Hvis du vil ha flere detaljer om livsstilen hennes, kan du fortsette å lese denne artikkelen og vite alle detaljer på denne siden. Hun vises for tiden for påvirkningsbryting, etter å ha jobbet som Ava Storie mellom 2022 og 2022. Subhojeet har vært en massiv fan av profesjonell bryting i over 22 år, siden de første dagene av mandag kveld Wars. Bortsett fra bryting, er han også i TV -serier, filmer, anime, romaner og mye musikk.

Brandi Lauren New Champion

Foto Brandi Lauren naken – hentet fra nettstedet https: // forhåndsvisning.Redd.IT/65H8ID4KJD981.jpg?Auto = WebP & S = A907EF3C5DFF5E5789783B85874AF227E1936F62

Høyde

Det er ikke en stor overraskelse, ettersom hun er en veldig attraktiv kvinne. Det er bra når brytere ikke er begrenset til å opptre i ringen og er i stand til å gjøre noen ting utenfor brytningsvirksomheten. De fleste vil sannsynligvis selge sjelen sin for å være sammen med henne, noe som er helt forståelig. Brandi Lauren blir fakturert på høyden av 5 fot 8 tommer, noe som gjør henne høyere enn mange kvinnelige brytere i WWE som Alexa Bliss, Zelina Vega og «The Boss» Sasha Banks. Brandi Lauren har potensialet til å være den neste store stjernen i bryting, men det er mange ting som fans fremdeles ikke vet om den tidligere WWE -stjernen.

Brandi Lauren bra når brytere

Foto Brandi Lauren naken – hentet fra nettstedet https: // pbs.Twimg.com/media/e4b1-b9xmagovin.JPG: Stor

  • 18. februar 2022, under navnet Brandi Lauren, Hun beseiret Lacey Lane på FTPW Fight Club runde 3 for å bli den første full Thrave Pro Wrestling Ladies Champion.
  • 31. august 2022 ble det rapportert at Lauren hadde signert med WWE for deres NXT -merke.
  • Hun var den første kampen som debuterte med amerikansk kampbryting 5. mars 2022.

30. mars på OCW/FTPW Downtown Throwdown, tapte hun tittelen i en Gauntlet -kamp da Lindsey Snow ble den eventuelle vinneren og den nye mesteren.