Brasiliansk Fart Webkamera

Ydmykende jentekamp, ​​jente blir spyttet på, kanskje fartet på

Videre beskyldte Pocah en tråd på Tiktok som antydet at hun skulle ignorere magesmerter, og bli påvirket av tråden, gjorde hun nøyaktig det samme, noe som tvang henne til å gjennomgå flere medisinske tester før hun avslørte hva som var det faktiske problemet. I følge NHS farts den gjennomsnittlige personen mellom fem og femten ganger om dagen. Hun oppfordret da fansen sin til ikke å bli "skammet" til å passere bensin foran dem bedre halvdel, erkjenner hvordan hun "lar rip" nå. Farting er en helt normal ting å gjøre, men hvis du finner deg selv å fartre mye eller fartsene dine er spesielt stinkende, kan det være et tegn på en underliggende helsetilstand. Brazillian -sangeren Viviane de Queiroz Pereira ble ærlig med sin 1.5 millioner følgere på Instagram denne uken da hun avslørte hvordan hun havnet på sykehuset.

Viviane de Queiroz Pereira – bedre kjent under sitt scenenavn Pocah – gjorde opptaket i en fersk Instagram -historie etter at hun ble behandlet for tarmgassoppbygging. 27-åringen fortalte henne 15.7 millioner følgere hun var for flau til å passere bensin foran partneren sin, så hun holdt i farts i lengre perioder. I følge Tometro hevdet Pocah at hun hadde sett Tiktok -videoer som ba henne ignorere noe ubehag forårsaket av gassen; Imidlertid ble smertene så alvorlige at hun bestemte seg for å søke lege.

Video: Quavo Trends etter at folk tar feil av ham for en

I en nå-slettet Instagram-historie forklarte sangeren, som også er kjent under scenenavnet Pocah, at hun våknet klokka 5.30 am med ‘alvorlige magesmerter’. Låtskriveren detaljerte hvordan en Tiktok -tråd ba henne om å ignorere magesmerter, som hun sa er det som oppmuntret henne til å gå til en lege og finne ut kilden til smerten hennes. Brasiliansk sangstress viviane de Queiroz Pereira Måtte legges inn på sykehus etter hennes motvilje mot å fart foran hennes betydningsfulle andre, resulterte i en farlig gassoppbygging. Hun detaljerte gastrointestinal fiasko i en Instagram -historie for sine 15.7 millioner følgere, som siden har forsvunnet fra hennes feed, rapporterte Newshub.

Farting og ler i garderoben koster den brasilianske forsvareren Marcelo jobben sin på Lyon, per rapporter – CBS Sports

Farting og ler i garderoben koster den brasilianske forsvareren Marcelo jobben sin på Lyon, per rapporter.Se full dekning på Google News

Klikk her – gratis voksenprat

Brasiliansk fart advarte folk om aldri

Foto Brasiliansk fart Naken – hentet fra nettstedet http: // media.dette.com/innhold/videoer_screenshots/1179000/1179667/forhåndsvisning.MP4.jpg

I en september -video PSA, advarte populær Tiktok Doc Karan Rajan at folk aldri passerer forbipasserende bensin, som ellers kan farts komme ut av munnen din. Jeg er medisinert og jeg har det bra, ”insisterte singer-songwriter, som bruker sin gassete saga for å advare andre mot å holde ting på flaske inne. Tilbake i januar, 90 dagers forlovede stjerne Stephanie Matto landet på sykehuset for en flatulensrelatert sak.

Registrer deg for nyhetsoppdateringer

«Jenter, ikke skam deg over å fart foran fyren din, for det som virkelig er pinlig er ikke å la fyren din sove fordi du er i ubehag, går på sykehus med fyren din, og diagnosen er "fanget farts", hun sa. I en bisarr hendelse avslørte en brasiliansk sanger at hun landet på sykehuset med fanget gass fordi hun var flau over å fartre foran kjæresten. Pocah, hvis virkelige navn er Viviane de Queiroz Pereira Og hvem som er 27 år gammel, tok med seg Instagram -historiene sine for å dele gassproblemet hennes med fansen og følgere. I henhold til en Ladbible-rapport droppet 27-åringen en håndfull bilder av seg selv, der hun kan sees på et sykehus. Mens hun delte bildene, avslørte 27-åringen etter sigende hvordan hun våknet med uutholdelige magesmerter tidlig på morgenen og havnet på sykehuset.

Brasiliansk fart perfekt normal ting

Foto Brasiliansk fart Naken – hentet fra nettstedet https: // media.dette.com/innhold/videoer_screenshots/888000/888427/forhåndsvisning.MP4.jpg

  • I følge Healthline, hvis du prøver å "holde på" en fart, kan det potensielt skade kroppen din.
  • Brasiliansk sangstress viviane de Queiroz Pereira måtte legges inn på sykehus etter hennes motvilje mot å fart foran henne bedre halvdel resulterte i en farlig gassoppbygging.
  • Sangeren ga deretter noen vismannsråd til fansen hennes, og alle som noen gang har følt seg for flau til å fart foran sine bedre halvdel.