Brat Underdanig Webkamera

Bratty underdanig

Ingenting gjør en brat lykkeligere enn å gjøre deg lykkelig ved å gjøre noe for deg. Snap av fingrene vil snart være veldig effektiv for å griper oppmerksomhet. Dette er en form for "restriktiv disiplin", omtrent som å gi suben din en "time out" i hjørnet. Hvis de bryter reglene, kan du ta bort noe de liker som straff.

  • Det er på tide å rette opp balansen litt.
  • Etter det ønsker de å bli satt i sin plass og straffet for deres feil oppførsel deretter.
  • Det beroliger meg med at det er greit å eksistere mellom etiketter, å kreve motsetninger og eksisterer utenfor boksen.
  • Det er den ekstra innsatsen som gjør at det føles trygt for meg å til slutt sende inn.
  • Jeg vil virkelig få poenget mitt.
Brat underdanig for kontroll, og sårbarheten

Foto brat underdanig naken – hentet fra nettstedet https: // sexpornpictures.com/gallery/naughty-submissive-latina-brat-kv5ff354zq/naughty-submissive-latina-brat.Webp

Jeg ville brukt timer på å lese andre brukeres journalposter og lurer i de forskjellige forumene. Jeg ble med i en gruppe for nybegynnere og begynte å ta oppmerksom på de mer vedvarende rådene. Jeg deltok på lokale munches, som i utgangspunktet er lavttrykks-sammenkomster som er en enkel måte å bli kjent med folk som har lignende interesser uten. For en brat føles det ikke bra hvis de ikke blir satt tilbake. Bare å ignorere braten eller la henne få det til sin vei så lenge hun vil, vil ikke stoppe henne og braten vil bli enda mer frustrert i prosessen.

Hva det vil si å være en «brat» i BDSM

Domene mine er absolutt enig i at jeg er bratty, men som din dom, de elsker det. Ja alle ting jeg har gjort og i sannhet, vil sannsynligvis fortsatt gjøre. Jeg har alltid gravitert til kraftutvekslingsdynamikk i forholdene mine, selv før jeg hadde et språk for det. Mine favorittfantasier involverte straff, og jeg likte å egge partneren min på. Jeg ønsket det å skyve og trekke etter kontroll, og sårbarheten til å gi fra meg partneren min.

Sex på torsdag er jeg en brat, og du kan være også – Cornell University The Cornell Daily Sun

Sex på torsdag er jeg en brat, og det kan du også være.

Klikk her – gratis voksenprat

Braten din vil kutte seg opp i flere dager over den ene mens du prøver å være så behagelig som mulig. Bare for å bli brukt når de virkelig har vært en skuffelse. Over bruk vil gjøre dette ineffektivt. Hver gang braten din starter en setning “sa du …”Du kan være ganske sikker på at et smutthull er funnet.

Brat underdanig mine forhold

Foto brat underdanig Naken – hentet fra nettstedet https: // i.Redd.IT/RUIO3AZYCZ171.jpg

Kommende møte

Jeg innså at jeg ønsket å kunne uttrykke min skarphet mer fritt i forholdene mine, og begynte å lete etter fordomsfri partnere for å trygt utforske fantasiene mine med. Jeg hadde ikke mye hell med å møte mennesker “den gammeldagse måten” og fant ut at mange av menneskene jeg møtte enten ikke hadde noen interesse for knekk eller så min uerfarenhet som en invitasjon til å dra nytte av. Det var rundt den tiden jeg oppdaget FetLife. Bradbury påpeker at det å være en "brat" vanligvis er noe som kommer naturlig. Dette betyr at å gjøre sprø, frekke ting skal føles naturlig for deg, og i samme blodåre skal en tamer føles tilbøyelig og slå på ved å ta på seg denne rollen.