Bratz Baby Webcam

Bratz Babyz

Det vil hjelpe deg å holde akvariet ditt plettfritt og med en konstant temperatur på 80 grader. Også i 2005 ga de ut «Hair Flair» -samlingen. I stedet for å ha plasthår, hadde dukkene fiberhår som vanlige bratz -dukker. Hva gjør dette spillet Interessant er det faktum at du trenger å ta reelt ansvar for kjæledyrene dine!

  • Babyz redder henne, men de mister kreftene sine og blir låst i romskipet Aliens, mens romvesenene forandrer seg til Human Babyz og finner sted.
  • Disse babyene er bare for arrogante for sitt eget beste og setter alltid for mye stolthet i seg selv.
  • Mate dem hver dag eller ansette en fiske sitter hvis du er for opptatt.
  • Bratz Babyz går for barnehage i et kjøpesenter og en av valpene blir kidnappet.
  • Imidlertid kan ulykker skje, og du må være forberedt!
  • Hvis du synes dette er for plagsomt, kan du kjøpe Deluxe eller Super Deluxe -mat ved å klikke på "Kjøp forsyninger" -knappen.
Bratz babyansvar for

Foto bratz baby naken – hentet fra nettstedet https: // media-photos.Depop.COM/B0/24531485/1187163710_35F79061BD1D41F2B87619B4766952CA/P0.jpg

Etter en liten stund vil eggene klekkes, og du vil ha bedårende fiskebabyer som ser ut som begge foreldrene deres. Klikk på en fisk og velg deretter "Family Tree" -knappen for å se foreldrene og besteforeldrene. I dette spillet Du har i forgrunnen på Baby Bratz med behov for å oppnå målet for hvert nivå, nemlig å komme trygt til utgangen av kjøpesenteret. Selv om det virker enkelt å ikke skynde seg å dømme fordi spillet er ganske vanskelig og trenger mye dyktighet og smidighet.

Bratz baby på 80

Foto bratz baby naken – hentet fra nettstedet https: // i.etsystatisk.COM/15202212/R/IL/2E59E1/2209215355/IL_FULLXFULL.2209215355_PP81.jpg

Viftefôr

Prøv å samle så mange poeng i dette spillet Bratz fordi du kan ha sjansen til å komme inn i toppen av de beste spillerne. Når du går videre til høyere nivåer, vil det bli mer vanskelig å oppfylle målet ditt, så du må jobbe mye. Jeg tvinger ingen til å unngå filmen, men kanskje barn som foretrekker mer barnevennlige filmer/show som Strawberry Shortcake ikke bør se på dette. Hvis du tror du har for mange fisk, kan du selge dem ved å flytte dem til «Selg tank». Du kan til og med angi ønsket pris og kjøpe salgsverktøy for å gjøre dine små kjæledyr mer attraktive for potensielle kunder.

Imidlertid kan ulykker skje, og du må være forberedt! Hvis fisken din har blitt grå og flyter på toppen av tanken, har den dødd. Klikk på den og velg deretter riktig knapp for å kaste den bort. Hold tanken ren og varm til enhver tid for å forsikre deg om at de ikke blir syke. Merk av for "Tank Info Box" under akvariet ditt for å se temperaturen og rensligheten i kjæledyrets hjem. Kjøp nytt utstyr fra butikken hvis du har mer enn ti fisk!